Daniel NiculaeRapid

Daniel Niculae, postare incredibila pe instagram: „Opriti clovnul!”

La putin timp dupa contrele dintre Victor Angelescu si Marius Sumudica, Daniel Niculae a postat o fotografie pe instagram pe care v-o prezentam fara alte comentarii ⬇️

S-ar putea sa te intereseze

14 Comments

 1. Încă o dovadă că Niculae nu este un președinte de club! Caracter duplicitar și lingușitor! O jigodie care nu va apuca iarna!

 2. Vedem in primele etape cine are dreptate, avem lot slab, spre foarte slab, ce sa faci cu astia in „ieuropa”, nu prind niciodată locul 6!
  Milioanele de euro din transferuri?
  I-am bagat in placaje pentru mobila???

 3. De unde știți că postarea e despre Sulămicâ? Poate e despre Gigi…

 4. Adevarul este ca și Nico a greșit fiindcă este președinte de club și nu ar fi trebuit sa se coboare la nivelul circarului. Sumudica este un vulcan, care după ce erupe și spune năzbâtii, își cere scuze. Pentru cine nu are mintea infierbântata de situație, recomand un articol de azi din Adevarul: cum și-a săpat Șumi singur groapa. Este relevant pentru acest om! Eu sunt rapidist vechi și in inima mi-ar fi plăcut sa cred ca Șumi ar fi putut face ceva pentru Rapid. Am spus in inima, fiindcă realist ar fi adus doar cearta continua, ceea ce a făcut deja, chiar și fără sa fie la Rapid. Îndrăznesc sa spun ca, după ce a fost clar refuzat de unii șefi de club de la noi, dacă “mâine” este chemat la turci sau arabi, pleacă urgent și uita de Rapid! Asta e Sumudica, rapidist… fiindcă rapidiștii sunt colerici, dar in final băieți buni care iubesc echipa asta nebuna! Sper ca ceea ce am citit ca vrea sa facă o parte a galeriei Profesioniste, sa nu fie adevărat. Orice scandal permanent in jurul Rapidului, este un atu suplimentar pentru alții! Hai Rapid!

 5. DJDA Y PE YOUTUBE
  DACA PENTRU TINE ASTIA NUMAI EXISTA
  AR FI BINE SA FACI CE A FACUT SUMI,SA TE
  DECLARI MORT CA RAPIDIST SI SA TE
  ORIENTEZI SPRE ALTA ECHIPA
  IN CE PRIVESTE BATAILE ETAPA DE ETAPA
  AR TREBUI SA FII MAI PONDERAT IN
  A FACE AFIRMATII.
  FORTA RAPID!

 6. Să nu uităm totuși că în timp ce Niculae tropăia prin mocirlele maidanelor să readucă Rapidul unde îi este locul,Șumudică călărea cămile și-și dădea cu părerea. Cine a fost decisiv în meciul de promovare cu Steaua? Șumudică sau Niculae? După Șumudică și acum ne amăgeam cu AFC-ul lui Manolescu.

 7. Cu Sumi pana la capat.
  Ni…lae este un ipocrit care uita ca bagat Rapidul in faliment alaturi de Sapunaru si Bergodi, retrogradand.
  Uitati aici cum si el facea acelasi lucru si critica echipa cand nu mergea bine prin studiouri pe la Digi:

  Atacantul de 32 de ani a fost mai dur când a vorbit despre lotul actual al echipei. Daniel Niculae crede că e nevoie de forțe proaspete la echipa giuleșteană.
  „O stabilitate financiară la nivelul lotului e un lucru extraordinar față de sezonul trecut din Liga a doua. Rapidul are nevoie și de fotbaliști. E inadmisibil să ai meciuri în care să nu tragi un șut pe poartă. Dacă vrei să rămâi în prima ligă trebuie să ataci și să acumulezi puncte. Va trebui gândită o strategie”, a declarat Nico.

  Întrebat dacă ar reveni în Giulești, atacantul a lăsat o ușă întredeschisă unei eventuale întoarceri.
  „Nu spun nu categoric. Este echipa mea de suflet. Dacă se vrea să se facă ceva acolo cu adevărat, eu sunt aici”, a încheiat Daniel Niculae.

 8. Mare nenorocit esti ma, ai zilele numarate, o sa zbori, tu si italianu, o sa vezi, cum naiba nu ii intreaba nimeni pe arogantii astia unde sunt transferurile de 4 milioane de euro, 400.000+300.000, cat face ma?
  O sa luati bataie etapa de etapa!
  Pentru mine astia numai exista!!!

 9. Asta da reactie “profesionista” si demna de un team manager,sunt sigur ca VA e mandru ca lucreaza cu un tip asa elegant!ce face 21 nu e circ,numai sumi creaza scandal! :))

 10. Asta da postare de presedinte de club profesionist, un om serios caruia nu ii place scandalul! Cu el puteti lucra, domnule Angelescu, asa-i?! :))

 11. Asta nu mai e circ, ce face niculae, asta e atitudine demna de un presedinte al Rapidului! Sa vedem daca iese maine Angelescu si spune ca nu poate sa angajeze un om care face circ mediatic! Domnul Niculae ce face cu postarea asta, asta e corect dpdv profesional atata timp cat esti sluga aservita, asa-i?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.