Rapid

Bocciu crede ca noul sezon e ratat din start: „Anul e compromis din punctul meu de vedere”

Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, a avut o reacție devastatoare după ce a aflat că Adrian Mutu pleacă din Giulești.

Nu știu cum să încep. Am luat și eu la cunoștință această informație. Mi-aș fi dorit să nu fie adevărată, pentru că nu este normal, după toată pregătirea și atunci când ne așteptăm să înceapă campionatul, echipa Rapid să rămână fără antrenor. Mi se pare ceva de domeniul fantasticului. Nu este normal ca un club ca Rapid care a anunțat că anul ăsta ne vom bate la locurile 1-3 și la Cupă, să rămână fără antrenor.

E o problemă foarte gravă la conducere dacă se întâmplă ca Rapid să rămână fără antrenor și fără antrenorul care și-a implementat propriile reguli și au făcut promisiuni publice. Nu îl regretăm pe Adrian Mutu ca antrenor, regretăm situația, pentru că e o situație în care Adrian Mutu și-a implementat propria filosofie și noi așteptăm să înceapă campionatul, pentru că s-au făcut niște transferuri…

Acum cine va răspunde, din conducere, de acest an, pentru că anul este compromis, din punctul meu de vedere. Oricine vine ca antrenor o va arunca: <<Stai că eu am preluat echipa așa, nu mi-am adus niciun jucător…>> Iar, veșnicele povestiri pe care le povestesc cu toții când eșuează”, a spus Liviu Ungurean, conform prosport.ro.

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Inca ceva: sper ca incidentul Mutu sa nu fi fost o regie de amanare, temporizare a bagatului mainii in buzunar.

  2. Sistemul nostru competitional de doi bani permite ca si cu 0 puncte in primele 5 etape sa iei campionatul, prin injumatatire,penalizari si alte sforarii. Problema reala e lotul, adica 2-3 jucatori de top, care nu au aparut. Inafara de Braun nu s-a adus nicio certitudine, Vedem primele 5 etape, jocul, punctele. Oricum, mana in buzunar RAPID, daca nu, inseamna ca totul e gargara si apa de ploaie.

  3. Plecarea lui Mutu e mai bună decât rămânerea lui. O echipă nu progresează doar prin transferuri. De asta are antrenor, nu doar director sportiv. Și tot de asta a fost înlocuit Miță cu Mutu. Dar Mutu n-a demonstrat mare capacitate.
    Poate Bergodi va reuși mai mult, deși nu prea cred. E un tip prea liniștit.

  4. Mutulică a realizat ce şanse are de locurile 1-3 cu lotul actual, a făcut un mic calcul: 6 luni plătite la Rapid plus clauza de dat afară -vs- 6 luni la azeri (fără alte clauze şi unde probabil o să-i acorde mai mult timp) unde echipa este mereu în primele 3 iar ăia bagă bani (că doar au de la petrol), i-a dat cu plus pt. varianta a 2-a, nu a uitat când i s-a cerut demisia deşi era în grafic, şi ne-a lăsat cu ochii-n soare…

  5. Cred că Adi Mutu a plecat din cauza transferurilor făcute până în prezent.stiti și voi ce se întâmplă dacă pierde meciuri ,afara in secunda doi.sa fim serioși,chiar avem lot de câștigarea titlului?eu personal mă îndoiesc de acest aspect.Chiar credeți că Sumudica poate face ceva cu acest lot?cu siguranță instalarea lui ,va aduce vreo 3-4 jucători cu el de prin Turcia și etc .De asta conducerea se limitează la Bergodi ptr că ăla tace ,pe când Sumudica,schimba tot .cine are dreptate?Conducerea sau suporterii?Multe întrebări ,vom vedea la sfârșitul sezonului.Galeria să continue ceea ce are de făcut,și fără jucători de valoare nu se face nimic.Sezonul asta ,tot cu Costache,așa că fraților,nu mai aveți speranțe.Totul este doar o părere personala,fara cearta și contraziceri între noi,nu rezolvam nimic.ori venim noi cu bănuți de acasă ori tăcem și avem încredere în conducere.da,sezonul este ratat

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.