Gica HagiRapidVictor Angelescu

Victor Angelescu despre trecerea lui Drăguș la Rapid: „Sper să finalizăm transferul!”

Denis Drăguș (23 de ani), fostul atacant care impresiona la Gică Hagi, e în continuare în negocieri avansate cu Rapid. Victor Angelescu a confirmat că transferul fotbalistului de la Standard Liege este posibil să se materializeze în fereastra de mercato din această vară, scrie prosport.ro care citează digisport ro.

„Am avut strategia făcută ca majoritatea jucătorilor să prinda cantonamentul. Mai vizăm unul sau doi jucători și ar trebui să închidem.

Nu pot să comentez transferul lui Drăguș), suntem în continuare acolo, sper ca la un moment dat să realizăm acest transfer. Am declarat că ni-l dorim, sper ca până la finalul perioadei de transferuri să realizăm acest transfer, dar noi ni-l dorim. Nu pot să dau detalii!

Nu pot să comentez acest lucru (dacă depinde de fotbalist). Am discutat și cu clubul și cu jucătorul. Nu pot să răspund la această întrebare (dacă Drăguș vrea să vină la Rapid). Nu cred că e o chestiune de bani, dar e doar părerea mea”, a declarat Victor Angelesu, la Digi Sport.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Astia sunt jucatori de locul 1???
    Slabe transferuri!!!
    Cine se ocupa de scouting sa vina cu argumente!!!
    Sau are lacat pe gura?
    Sigur!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.