Daniel NiculaeRapid

Rapid s-a inteles cu CFR, dar transferurile celor doi jucatori nu s-au incheiat. Ce spune presedintele Daniel Niculae

Rapid a batut palma cu Nelutu Varga pentru Braun si Yuri Matias, dar jucatorii inca nu s-au inteles cu clubul in privinta salariilor.

„În pricipal, noi am cam căzut de acord cu cei de la CFR, dar, până se finalizează discuțiile cu jucătorii, nu vom putea da mai multe detalii.

Sunt discuții atât cu cei doi, cât și cu alții. Sunt și jucători din campionatul intern, și jucători din străinătate”, a declarat Daniel Niculae pentru DigiSport.

Altfel, Rapid a stabilit cantonamentul verii intr-o locatie atipica. Giulestenii vor efectua stagiul de pregatire in Slovacia.

„Pe 14 iunie, lotul Rapidului se va reuni în vederea pregătirii pentru noul sezon al SuperLigii României. Băieții noștri se vor pregăti la Baza Constructorul Mobexpert până pe 26 iunie, când vor pleca într-un canonament de 13 zile.

În perioada 26 iunie – 8 iulie, rapidiștii se vor pregăti la X-Bionic, în Šamorín, un oraș de 12.500 de locuitori din Slovacia. În cadrul acestui cantonament, băieții lui Adrian Mutu vor susține trei partide de verificare, adversarii urmând a fi anunțați ulterior.

Noul sezon al SuperLigii va debuta pe 15 iulie, tragerea la sorți a țintarului urmând a fi programată pentru data de 27 iunie”, se arată într-un comunicat postat pe pagina oficială de Facebook de către Rapid.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Salut tuturor mai putin „sanatosului” Gabi.Suntem suporteri rapidisti si comentam decent.dvs Gabi faceti parte din alta categorie.exprimati-va asa in mediul dvs.Sanatate va doresc.

  2. Mihnea si zoo zero am impresia sau voi sunteți retardați din moment ce puteți compara ce făcea Taher cu Copos împrumutînd clubul in idea de a spăla bani si ce face Șucu și Angelescu prin mărirea de capital să nu mai discutam de aspecte de genul performață,cupe europene,trofee.ne plângem că nu se fac transferuri si cand se aduc jucători care in comparație cu cei pe care âi avem in lot au experiență în meciuri europene si care au demonstrat că au calitate peste nivelul celor care sunt .

  3. M-am lămurit, Șucu a luat-o pe urmele lui Taher. Iar Nico e un fel de Costică Zotta.
    Dumnezeu cu mila!

  4. Salut tuturor.Eu sper sa fie doar o diversiune treaba cu Yuri,Braun si Vatajelu caci cu banii cheltuiti pt ei tineti cel puti 6 jucatori mai tineri care vor sa se afirme sau ati uitat de insolventa si faliment?!Sanatate si minte va doresc!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.