Adrian MutuRapid

Rapid pune în linie dreaptă transferul de la Arsenal Londra! Fotbalistul cu care Adi Mutu e convins că va da lovitura

Rapid București e aproape să finalizeze transferul lui Cătălin Cîrjan. Totuși, giuleștenii nu vor fi nevoiți să-i achite salariul integral jucătorului român de la Arsenal, scrie fanatik.ro.

Rapid vrea să-l aducă împrumut pe jucătorul celor de la Arsenal, însă clubul bucureștean îi va suporta doar 20% din salariu, iar asta pentru că formația londoneză se va ocupa cu achitarea sumei rămase.

Părinții tânărului mijlocaș au dat unda verde transferului și s-au arătat a fi de acord cu această mutare. Adrian Mutu, antrenorul giuleștenilor, nu a negat o posibilă venire a lui Cătălin Cîrjan la Rapid București.

„Știu că clubul este în discuții cu Arsenal și cu Cătălin Cîrjan, să vedem”, a declarat Mutu.

Jucătorul este așteptat la București zilele care urmează pentru definitivarea transferului. Rapid pleacă în Slovacia pe 26 iunie pentru cantonamentul premergător noului campionat.

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

 1. Ca să vezi, la ,,băieți” nu le mai place Cârjan !!! Acum patru ani jucam cu Pătîrlagele , iar acum nu ne mai plac jucători de lot național ! În primul rînd, Cârjan este eligibil 21 ! Asta înseamnă vă ai un jucător foarte bun și nu un balast pe care trebuie să-l bagi obligatoriu. E un mare cîștig ! Dar ce mă mai miră, că toți, absolut toți cei anunțați c-ar putea veni, au fost făcuți praf , de niște neica-nimeni !

 2. Cârjan nu-i destul de bun pentru modesta noastră națională de tineret (nu va juca la CE U21). Despre ce valoare vorbim? El nu e măcar de nivelul lui Ișfan și al lui Miculescu, convocați de Săndoi.
  (Poate îl ia Arsenal la schimb pe Emmers 😄😄😄)

 3. Numai faptul ca a jucat meciuri anul trecut in Premier League 2 si s-a antrenat cu prima echipa fiind rezerva in Europa League, e un adevarat castig. Baiatul are un potential enorm. Sa-l compari cu Albu, jucator de evitarea retrogradarii maxim, care e incaltat invers meci de meci, e un sacrilegiu. Omul e mijlocas central ofensiv, un mijlocas central ofensiv care in sezonul trecut a jucat alaturi de Marquinhos, Emile Smith-Rowe etc. la echipa a doua, jucatori de evaluati la peste 10 milioane de euro. Cirjan e un mijlocas central ofensiv prieten cu mingea si un pasator bun, exact ce trebuie Rapidului. Si un alt mare castig e faptul ca e under. Daca ar veni, ar fi un transfer excelent.

 4. Mai dl Mutu si CO, cum puteti sa va interesati de copii cu asa fizic, luati ma jucatori puternici !
  1,74 si 55 de kile, avem scouting de rasu plansu !!!

 5. După 3 meciuri o să frece banca. Kait, Oaidă și Albu sunt peste el.
  Băiatul a jucat în campionatul de tineret, de unde promovează în Premier League cam 4-5%. Restul greu prind un contract în Championship.
  Dacă era cu adevărat bun, la 20 de ani ar avea deja 20-30 de meciuri la Arsenal. Sau măcar la Reading…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.