Gigi BecaliRapid

Rapid a facut o oferta oficiala pentru fotbalistul lui Gigi Becali. Ce spune latifundiarul din Pipera

Rapid a decis să facă o ofertă oficială pentru mijlocașul francez Malcom Edjouma (26 de ani), legitimat la FCSB, scrie gsp.ro.

Deși Gigi Becali a anunțat că vrea minimum 1,5 milioane în schimbul lui Edjouma, acționarii Rapidului nu sunt descurajați. Ei simt că este loc de negocieri și vor deschide tratativele cu o primă ofertă.

Edjouma a ajuns la FCSB în februarie 2022, când Gigi Becali l-a cumpărat de la FC Botoșani cu 330.000 de euro.

Într-o intervenție la „Fotbal Club”, la DigiSport, Gigi Becali a dezvăluit că a vorbit cu Dan Șucu și că l-a anunțat că nu e dispus să dea la Rapid decât jucătorii pe care nu îi mai dorește sub nicio formă la FCSB. Așa cum a fost cazul mijlocașului Răzvan Oaidă (25 de ani), care a reziliat în această vară contractul cu FCSB și a semnat din postura de jucător liber cu Rapid.

E adevărat, m-a sunat Șucu. M-a întrebat dacă au vreo șansă să îl ia pe Edjouma. I-am spus că el e prieten pentru mine, doar că la fotbal nu e pe prietenii. La fotbal suntem în război și nu dăm jucători la adversari.

Dacă vreau să-l dau gratis, atunci îl dau la Rapid. Dar jucătorii pe care îmi pun eu nădejdea nu-i dau la adversari. Edjouma e un jucător care are experiență, care are caracter. Nu știu dacă luam titlul cu el în teren la meciul cu Farul, dar sigur era altceva.
Gigi Becali

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.