Dan ȘucuRapidȘtiri Rapid București

Gigi Becali a vorbit despre transferul lui Edjouma la Rapid: „M-a sunat domnul Sucu. La fotbal este razboi! Daca da atat i-l dau”

Gigi Becali a vorbit pentru fanatik.ro, unde a afirmat că a fost sunat de Dan Șucu, unul dintre acționarii de la Rapid, care s-a interesat de transferul lui Edjouma. Finanțatorul celor de la FCSB spune că nu a primit o ofertă, omul de afaceri de la gruparea giuleșteană dorind să știe doar dacă sunt șanse ca FCSB să renunțe gratis la jucător, așa cum s-a întâmplat cu Răzvan Oaidă.

1,5 milioane de euro ar dori Becali în schimbul lui Edjouma, însă „din respect pentru Dan Șucu” nu i-a transmis același lucru și acționarului de la Rapid, astfel că sunt șanse mici ca mutarea să se realizeze.

„Este adevărat că m-a sunat domnul Şucu să mă întrebe de Edjouma, dar i-am zis că la fotbal este război. Nu a făcut o ofertă, dar dacă ar face o ofertă, o să o discutăm. El m-a întrebat dacă am renunţa noi la el. 

Nu mi-a spus că îmi face o ofertă. Da, eu vând orice jucător. Adică Edjouma nu este Oaidă, să renunţ aşa. Dacă de exemplu ar face o ofertă de 2 milioane de euro, normal că îl dau. Eu am dat pe el 500.000 de euro. Să dea 1 milion şi jumătate şi îl dau. 

El n-a făcut ofertă. Mă întreba ce şanse are să îl ia dacă aş renunţa la el. Pentru că sunt prieten cu el, nu am îndrăznit să îi spun să îmi dea 1 milion și jumătate, că știu că nu dă, dar i-am spus clar că nu renunţ aşa. 

Este om de calitate, nu vreau să mă cert cu oamenii de calitate. Nu este un om cu care să te cerți. Din respect pentru el, nu i-am cerut un milion și jumătate”, a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Eu as da lege, maxim un strain pe linia de jucatori, adica atacant 1, mijlocas 1, fundas 1. Noi nu mai promovam romanii deloc? Cum sa avem o nationala buna pe viitor?

  2. Bai fratilor, s-au terminat jucatorii pe lumea asta, numai gasim decat la nenorocitul asta?Bai Sucule, eu nici macar nu-l bagam in seama pe boul asta, pai ai ajuns sa iei toate gloabele astea?N-aveti ba scouteri, imaginatie, chiar atat de limitati sunteti?
    Incredibil, cat amatorism!!!!Bai dar moldoveanul ala de la botosani cum i-a gasit mai frate si voi nu puteti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.