Gigi BecaliRapid

Edjouma la Rapid? Gigi Becali le dă speranțe giuleștenilor: „Îl dau!”

Până în prezent, Clubul Rapid a făcut câteva transferuri semnificative pentru sezonul viitor. Într-un efort de a-și întări lotul, clubul a adus mai mulți jucători valoroși.

Printre noile veniri se numără Omar El Sawy de la Csíkszereda, Christopher Braun de la CFR Cluj, Iulian Cristea de la FCSB, Răzvan Oaidă de la FCSB și Borja Valle de la FC Cartagena.

Clubul negociază încă transferul lui Cârjan de la Arsenal și este foarte aproape de a înregimenta alți doi jucători, al căror nume este ținut la secret de către conducere și vor fi dezvăluite odată cu prezentarea oficială, dacă actele vor fi parafate.

De asemenea, Rapid nu a renunțat la Edjouma, iar Gigi Becali așteaptă telefonul lui Dan Sucu. În stilul caracteristic, patronul lui FCSB a declarat în ce condiții este dispus să-l cedeze pe jucătorul său:

Ce să plece Edjouma? Unde să plece? Cu ce pleacă, cu trenul? Dă Rapid un milion pe el? Să dea un milion și îl dau. Întrebați-l pe Șucu dacă dă un milion. Eu îl dau cu un milion. Ce, îl dau ca pe Oaidă și pe Cristea?, a declarat Gigi Becali.

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

  1. Cine sa de 1k, poate daca era gratis?
    Au plecat 10 si au transerat numai 5…

  2. Cine e Edjouma ăsta? Prin Europa sunt zeci ca el fără contract gata să urce în avion pentru 150.000 pe an.

  3. E bine ca macar cele 3 milioane raman la adapost. Dupa aceasta campanie de achizitii, o sa dea dl.Sucu prime „transferatorilor” ca au facut economie la buget. Mini patronul anunta in jur de 3 milioane, PATRONUL adevarat anunta in jur de 4 milioane, dar pana la urma achizitiile sunt platite din banii de pe Sefer :). Bine, au trebuit sa scoata si ei din „celebrul” buget de transferuri vreo 200k pentru primele de instalare a celor doi adusi de la fcsb si a lui Borja.

  4. Edjouma, un milion nu face, sa fim sinceri. Plus salariul, care ar fi cel mai mare de la Rapid si ar face pe altii sa ridice din sprancene. 500 de mii nu accepta Becali, ca el vrea profit serios. Deci transferul o sa cada, daca nu cumva e cazut inainte macar sa inceapa.

  5. Este un jucator capricios, plus ca fara cel putin 20000 pe luna nu vine.. Un milon este prea mult pentru superliga.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.