Daniel NiculaeGigi BecaliRapid

Daniel Niculae îl pune la punct pe Gigi Becali: „Sclavi sunt la dânsul la Palat!” Clubul Rapid anunță măsuri drastice

Prezent la evenimentul în care a fost stabilit țintarul următorului sezon din Liga 1, Daniel Niculae, președintele giuleștenilor, a catalogat drept „suburbană” reacția lui Gigi Becali și a anunțat că Rapid va lua măsuri.

„Nu știu cum o să puteți voi să transmiteți așa ceva în știri. Fac apel la voi și la televiziunile de sport pentru că s-a coborât foarte mult nivelul. Nu doar că nu este un exemplu – pentru că n-a fost niciodată un exemplu domnul Becali – dar fiecare club încearcă să vină cu ceva în plus, ceva pozitiv, exact pentru a schimba percepția oamenilor ca aceștia să prindă iar încredere în fotbalul românesc. Suporterul, în general, și-a pierdut încrederea în conducători, în jucători, în fotbalul românesc, în general. Bineînțeles că vom lua măsuri. O să ne gândim și veți vedea pe parcurs.

Sclavi? La dânsul la Palat sau la dânsul acasă. Este un limbaj foarte… nici măcar suburban. De cea mai joasă speță. Să apari la televizor și să vorbești în halul ăsta… problema e că nu e prima dată. Cu toții încercăm să atragem oameni competenți, care să vină să ajute fotbalul și apar astfel de manifestări care nu-și au locul în societate. Vom avea și noi o reacție cât de curând.

Îl vedeți pe domnul Șucu să aibă o reacție sau măcar 10% din reacția lui Gigi Becali? Normal că dezgust și greață. Nu poți să ai o asemenea reacție. Luptele domnului Becali cu FRF sunt luptele dânsului. Când vrei să schimbi ceva, trebuie să ne punem prima dată la masa negocierilor. Lucrurile nu se pot schimba peste noapte, doar venind din partea unuia sau a altuia. Așa puteam și noi să mergem și să punem presiune. De aceea fotbalul românesc este unde este.

Am avut noroc că am întârziat vreo 7 minute. Dânsul a fost la Comisie, nu la Adunarea Generală. Reacția avută a fost de față cu dumneavoastră, nu de față cu colegii mei”, a spus Daniel Niculae.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Încet încet ise apropie sfârșitul,fotbalistic vorbind,acestui măscărici fariseu.Lumea se va dezice de el cât de curând.

  2. Ce pretenții să ai de la un cioban pușcăriaș ajuns milionar ? Oricum, noi nu trebuie să ne coborâm nici pe departe la acel nivel .

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.