Daniel NiculaeGigi BecaliRapid

Daniel Niculae il pune la punct pe Gigi Becali: „Iulian Cristea e un jucator de mare valoare!”

Daniel Niculae, președintele Rapidului, i-a dat replica lui Gigi Becali, după ce patronul roș-albaștrilor s-a amuzat de campania de transferuri a giuleștenilor, scrie digisport.ro.

Daniel Niculae: ”Luăm ce avem nevoie, Cristea e un jucător de mare valoare!”

Niculae a vorbit despre transferul lui Iulian Cristea. Acesta susține că Rapid l-a transferat pe Iulian Cristea nu pentru că era liber de contract, ci pentru că este un jucător valoros și giuleștenii se pot baza pe el în lupta la titlu.

Vă poate confirma Adi Mutu pe ce post va juca Iulian Cristea, dar Iulian e un jucător polivalent, poate juca și pe postul de fundaș central și pe cel de mijlocaș central. E un jucător de calitate, sper să se adapteaze repede.

Nu, luăm ce avem noi nevoie! Iulian Cristea e un jucător de mare valoare, ne bazăm pe el și sperăm să ne atingem obiectivele cu ajutorul lui”, a spus Daniel Niculae la emisiunea Digi Sport Special.

I-am spus și azi că nu va avea probleme atât timp cât își lasă și ultima picătură de energie pe teren. Chiar dacă la un moment dat nu reușim să câștigăm meciuri, important e să dăm totul.

S-ar putea sa te intereseze

8 Comments

  1. Transferul lui Denis Drăgus a picat din cauza lui Nico. L-a sunat direct pe jucător și s-a supărat impresarul.

  2. CE INTERESANT AICI…NUMAI EXPERȚI NEMULȚUMIȚI…ȘI ASTA PE BANII ALTORA..DE NECREZUT..ĂȘTIA NU SUNT RAPIDIȘTI.

  3. Baaaa il aduceti p-asta de le-a mancat titlul cu Farul 😂😂😂😂😂😂😂 cu 2 transferuri slabe dea FCSB vreti sa atacati titlul sezonul asta? Cu asa imaginație, mai bine va deschideți club de scriitori.

  4. Rapid a suferit crunt ca nu a avut banca de rezerve valoroasa. Acum se face, iar de jucat, sa joace cei mai buni.

  5. Hai, acum dați-l afară pe bietul Iacob, că nu și-a ținut gura 😄
    Pe strategia lui Nico scrie “locurile 3-4“.

  6. DIJEDANY Pe iutub’: lasa ca ataca nea Jiji, in fiecare an campionatul, cumparand crema fotbalului intern si terminand de fiecare data pe locul secund.

  7. Maxim 7 etape si o sa va dati demisia si dvs dl Niculae si Mutu, achizitii foarte slabe pana in acest moment, nu ai cum sa ataci campionatul cu rezerve!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.