Dan ȘucuRapidȘtiri Rapid București

Dan Șucu e supărat pe LPF și cere bani mai mulți pentru giuleșteni: „Nu e nicio diferență și asta mă deranjează”. Ce l-a iritat pe boss-ul Rapidului

Dan Șucu, unul dintre acționarii clubului Rapid, spune că echipele care fac audiență ar trebui să primească mai mulți bani din drepturile de televiziune.

„Există și o componentă de audiență, nu doar una sportivă. Ar trebui să fie cel puțin jumătate – jumătate din punctul nostru de vedere. Să zicem că Rapid joacă împotriva lui Mioveni, aici avem o problemă.

Este foarte ușor de făcut un calcul, pe baza anului anterior. Dacă eu nu am o plată în funcție de audiență, eu nu am un interes să o cresc. Și există o problemă. Sunt destul de multe lucruri care în contractul de acum ar fi trebuit să fie negociate diferit.

Deci nu cred că suma e neapărat o problemă acum.

Noi putem dubla această audiență în doi ani de zile, dar nu vom avea niciun beneficiu. Asta e principala problemă. Ar fi trebuit să existe o licitație. Poate să fie și o negociere directă, dar mai transparentă decât cea pe care am întâlnit-o.

Nu îmi dau seama dacă ar fi fost o diferență. Pe mine ce mă încurcă e faptul că dacă îmi fac treaba mult mai bine sau extrem de mult mai bine, nu e nicio diferență. Și asta mă deranjează”, a spus Dan Șucu, potrivit ProSport.ro.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Dacă echipele cu audiență mare ar pune împreună piciorul în prag, poate s-ar schimba ceva. Nu știu cum e la alții, dar în Franța un anumit procent este acordat în funcție de notorietatea echipei.

  2. Foarte corect, dar cine să înțeleagă, Iorgulescu Gino care nu știe altceva decât să-și încaseze salariul BABAN de pe funcția de președinte al LPF fără să-și facă prezența în vreun fel pe la sediul acesteia ?
    El este într-un fel pe această funcție ca la FĂRĂ FRECVENȚĂ !!!

  3. Îmi place gândirea corporatist-financiară a lui Șucu. Nu se bagă în chestiuni de fotbal propriu-zis, dar îl interesează gestiunea eficientă a întreprinderii și creșterea veniturilor.
    O echipă mare nu se poate baza la nesfârșit pe buzunarul acționarilor. Dacă Șucu reușește ce și-a propus, Rapid poate fi un mare succes decenii la rând, în loc să se scufunde după câțiva ani.
    Păcat doar că trebuie să joace pe un mini-Giulești care nu poate produce încasări foarte importante, nici din bilete, nici din publicitate…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.