Dan ȘucuRapidȘtiri Rapid București

Câte milioane de euro au la dispoziție giuleștenii. Dan Șucu anunță un buget de top pentru transferuri: „Daca e nevoie, suplimentăm!” Câte milioane de euro au la dispoziție giuleștenii

Dan Șucu anunță că bugetul Rapidului pentru tranferuri va fi dublu față de sezonul trecut. Conducătorii au agreat, pentru început, suma de trei milioane de euro, însă Șucu este dispus să mai suplimenteze până la patru milioane de euro, dacă vor exista „oportunități”.

„Eu zic că da! În mod cert, e greu să decizi. Sunt foarte multe componente, e imposibil de speculat cine ia titlul. Sunt 4-5 echipe de valori foarte apropiate. Dar pentru noi, ideea de a nu fi pe podium este de exclusă.

Bugetul va fi undeva spre 3 milioane, dar totul depinde de oportunități. Putem să suplimentăm, mă aștept să fie în jur de 4. Dar totul depinde de oportunități.

Dacă vorbim de buget de cheltuieli, undeva la 10 milioane. Ceea ce permite clubului să semneze contracte cu jucătorii pe perioade mai lungi și să aibă certitudinea că nu creează disfuncționalități”, a spus Dan Șucu, la Prosport.

Rapid a făcut deja două transferuri. Răzvan Oaidă, fost jucător la FCSB, a semnat un contract cu FC Rapid valabil până în 2025. El este al doilea jucător transferat de gruparea giuleşteană în vederea sezonului viitor după mijlocaşul Omar El Sawy (ultima oară la FK Csikszereda).

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

 1. Cu aceiași bătrâni in apărare vom lua goluri la Farul cu sacul
  Hotărâți va vreți oameni istorici sau performanța ..Domnule Sucu dacă pierdem doua meciuri in sezonul următor afara cu antrenorul și cu batranii …va scrie cineva in vârsta …

 2. Cu marele antrenor Mutu, poți sa bagi și 5 milioane, tot pe locul 5-6 termini.

 3. Unii sămânțari caraghioși chiar cred că se pricep la fotbaliști numai pentru că stau pe GSP și pe Transfermarkt.

 4. Suplimentam pe naiba, Niculae hai ca ti-am facut treaba iar, alege de pe aici ce iti place:
  CB: Grigore Turda, Yuri Matias, Iulian Cristea
  RB: Costinel Tofan, Tiberiu Capusa
  LB: Valentin Ticu, Raul Oprut

  DM: Constantin Grameni, Victor Dican, Nicolae Paun, Marco Dulca
  AM: Marius Stefanescu, Rares Pop, Sebastian Mailat
  ST: Daniel Paraschiv

 5. Nu arunca banii pe fereastră, Șucule!
  Regele n-a dat 4 milioane pe transferuri. A dat vreo 400.000. Și e campion!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.