Rapid

BATAIE DE JOC! La Centenarul MARELUI RAPID va canta o suportera STELISTA infocata

Dupa ce anul trecut, la inaugurarea stadionului Rapid, a fost invitat Aforic care a jignit rapidistii pe scena, in direct, cand a pronuntat ostentativ numele stelei („Tine STEAUA sus!”), iata ca a venit momentul ca la cea mai importanta sarbatoare a Rapidistilor, una la 100 de ani cum s-ar zice, sa ne „incante”, o infocata suportera e echipei Steaua.

Clipul de mai sus a fost postat pe pagina oficiala a Deliei si este insotit, asa cum puteti vedea mai jos, de urarea: „HAI STEAUA!”

 

 

 

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Daca va putea sa isi tina gura va fi binevenita pe post de cantareata. Autorul articolului are insa dreptate. Cine stie ce o va invata „Becalimea’ sa spuna-exact ca cel mentionat la spectacoluil anterior. Becalimea este experta la provocari de jpasa speta, si (stiind istyoricul) nu strica ceva prudenta.

  2. Nu ne mai facem bine niciodata. In loc sa ne bucuram ca suntem contemporani cu aniversarea centenarului echipei iubite, cautam nod in papura. Haideti fratilor sa fim mandri si bucurosi, sa se oftice totzi ailalti
    FZR !

  3. Delia e de nota 4 pentru mine, dar tot e mai bună decât orice manelist.
    Oricum, alegerea “artiștilor“ lasă mult de dorit. Probabil astea sunt gusturile actuale. Dar se puteau găsi soluții mai bune și mai elegante un pic. Fotbalul nu trebuie neapărat împreunat cu valorile de periferie.

  4. Continui sa postezi anunțuri mai mult pt haitareala si vizualizări. Noi, p u l i m e a, le citim ca așa e făcut romanul. As putea spune ca Delia e stelista tot atât cât e si Galațista,după ce a scos acea melodie OTZL-GLTZ . Dar de can can ești number 1. Pt simplu fapt ca ieri s au împlinit niște ani de la cucerirea primului titlu al Rapidului, n ai scris nimic . Dovada ca dacă nu apare scris prin publicațiile sportive online ceva depsre asta, nici ca ți da prin cap sa scrii un mic articol despre acea zi specială de 11 Iunie. Defilam in continuare cu articole despre Delia, Becali si MM pe un site unde ar trebui sa se vorbească doar despre RAPID ! Bafta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.