Dan ȘucuRapidȘtiri Rapid București

Anunt oficial! Inevitabilul s-a produs. Dan Sucu a facut mutarea la care se asteptau toti fanii Rapidului

Actionarii clubului au marit capitalul social, iar forta financiara de care dispune Dan Sucu si-a spus cuvantul si in ceea ce priveste procentul actiunilor detinute. Astfel, Dan Sucu devine actionar majoritar al clubului, cu 70% din actiuni, in timp ce Victor Angelescu a ramas cu 30%.

Iata comunicatul oficial al clubului Rapid:

FC RAPID A DUBLAT CAPITALUL SOCIAL, LA 50 DE MILIOANE DE LEI

Acționarii clubului FC Rapid au decis astăzi majorarea capitalului social și, implicit, a investiției, cu încă 24 de milioane lei. Urmare a acestei decizii, valoarea totală a capitalului social este de 50 de milioane lei.

Contribuțiile la această majorare vor fi în cote diferite, astfel încât noua structură a acționariatului este următoarea: Dan Șucu va deține 70% din acțiuni, iar Victor Angelescu, 30%.

Cu toții ne dorim ca Rapidul să aibă obiective mărețe, să se bată pentru titlul de campioană în fiecare sezon, să devină o forță a campionatului si să joace an de an în cupele europene. Pentru a se realiza acest lucru este nevoie de seriozitate și multă muncă din partea tuturor celor implicați în acest club și, implicit, de investiții din partea acționarilor.

Această marire de capital este dovada noastră de seriozitate și profesionalism, și așteptăm aceleași lucruri în toate departamentele clubului și la toți angajații. Doar așa putem fi cei mai buni!

Noua structură de împărțire a procentelor în club este mai aproape de realitate si de posibilitățile fiecărui acționar, în acest moment. Așa cum am stabilit la începutul colaborării, nevoile și obiectivele clubului trebuie să primeze în tot ceea ce facem. Forța Rapid!

Victor Angelescu, actionar minoratar al Rapidului.

La randul sau, Dan Sucu a declarat ca viteza cu care va evolua clubul este o prioritate si ca Rapidul se va lupta an de an pentru a fi in top.

Începând cu sezonul Super Liga 2023-2024, și toți anii care vor urma după, Rapid va lupta pentru a fi totdeauna pe podium, și poate chiar pentru a câștiga campionatul.

Ca acționari, am promis suporterilor că vom face tot ce depinde de noi pentru a realiza acest deziderat. Mai sunt, însă, cel puțin alte cinci echipe care au aceeași ambiție. Investesc deja mult și devin din ce în ce mai puternice. De fapt, întreaga Superligă își ridică standardul de competitivitate, iar acest lucru ne obligă și pe noi să fim mai agresivi din punct de vedere financiar.

Anul acesta, dar și în următorii doi ani, vom investi sume importante de bani, mai mari de cât ne-am propus inițial, pentru a avea convingerea că echipa noastră intră cu șanse reale în lupta pentru câștigarea titlului de campioană a României.

Înțelegerea între acționari este că, în cazul în care nevoile Clubului sunt mai mari decât posibilitățile financiare ale unuia dintre noi, cel de-al doilea acționar va investi mai mult.

În acest fel, viteza cu care avansează Clubul va fi cea care primează.

În următorii trei ani, eu voi investi suplimentar față de partenerul meu, Victor Angelescu, iar banii suplimentari necesari pentru performanțele pe care noi toți le așteptăm sunt și vor fi la dispoziția Clubului.

La Rapid, orice promisiune este și va fi respectată, iar noi, ca acționari, suntem obligați să dăm un exemplu. Ne așteptăm ca toți colegii și partenerii noștri să aiba exact aceeași dedicare în respectarea promisiunilor lor.

Dan Sucu, actionar majoritar al Rapidului.

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Cred ca ar fi trebuit sa fim mai recunoscători pt simplu fapt ca Victor Angelescu a investit atât cât a putut atunci când Rapidul era acolo jos dând din coate sa urce sus. Asta e rasa spurcata de roman. Uita atunci când ii întinzi o mâna si te scuipa cu prima ocazie. Domnu Șucu e cu mult mai puternic financiar si ce s-a întâmplat e ceva normal. Dacă cineva își închipuie ca-l va da la o parte pe Angelescu , urmând apoi Niculae si Mutu, înseamnă ca va pricepeți la fotbal cum ma pricep si eu in IT. Sunteți pe lângă fenomen prea multi si ce e mai rău e ca au apărut si mai multi care se dau rapidiști ,dar habar n au despre istoria acestui iubit club . Exact genul de suporteri întâlniți la echipa deținuta de ciobanas. Cât sunt rezultate, toată lumea e cu rapid, când nu sunt , se trezesc unii sa critice, sa înjure, sa se bucure chiar si de răul propriei echipe in cele din urma .

  2. A început debarasarea de Victor 😉
    În 2025 nu va mai fi decât un singur acționar.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.