Adrian MutuGica HagiRapid

Nu i-a impresionat nici pe Mutu, nici pe Dan Petrescu, dar Hagi crede in el. Un fost jucător rapidist a semnat cu Farul

Nicole Carnat, fostul jucător al Rapidului, a semnat cu Farul Constanța.

În august 2014, Nicolae Carnat pleca de la Academia lui Gheorghe Hagi în Anglia, la Wolves, acolo unde a jucat pentru echipele U18 și U21 ale „lupilor”. Englezii l-au împrumutat în perioada iulie 2017 – decembrie 2017 în Danemarca, la Esbjerg.

S-a întors în fotbalul românesc în august 2018, evoluând, pe rând, la Dunărea Călărași, Sepsi Sf. Gheorghe, CFR Cluj și Rapid.

Ce a văzut Hagi la Carnat?

La CS Mioveni, Carnat evolua din august 2022, după despărțirea de campioana României, CFR Cluj. Anterior, echipa lui Dan Petrescu îl împrumutase un sezon la Rapid.

După un start bun în Giulești sub comanda lui Miță Iosif, Carnat s-a accidentat și a pierdut echipa. Apoi, vara trecută, Mutu a decis să nu conteze pe el, astfel că fotbalistul a ajuns gratis la Mioveni.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Carnat a arătat mai multă calitate decât Costache, Emmers, Mățan sau chiar Sefer. N-am înțeles de ce Rapid a renunțat la el fără să aibă soluții mai bune.
    Hagi știe el ce știe. N-a reușit cu toți, dar cu majoritatea a avut dreptate. Carnat e băiat muncitor și serios, aproape sigur va confirma sub comanda Regelui. Pariez că în 2024 va sărbători titlul cu Farul.
    Se vede din nou nepriceperea cuplului Nico-Mutu

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.