Gigi BecaliHoratiu MoldovanRapid

Jucătorii lui Gigi Becali, puși la punct după înfrângerea cu Rapid. „Te satisface să reușești să umilești FCSB! Nu e o scuză că ai pierdut titlul!”

FCSB a fost umilită pe Arena Națională de Rapid, scor 1-5, în ultima etapă a play-off-ului sezonului 2022-2023, iar jucătorii lui Elias Charlambous sunt puși la punct după eșecul suferit în fața rivalei, scrie ProSport.ro care citează Orange Sport.

Viorel Moldovan, fostul fotbalist al Rapidului a tras concluziile după înfrângerea usturătoare suferită de FCSB cu gruparea antrenată de Adi Mutu.

„Rapid are rezultate oscilante. Bun, a bătut FCSB cu 5-1, un rezultat de referinţă a fost acel 2-2 cu CFR, azi a fost o victorie meritată care clar va rămâne în istorie… FCSB e o mare dezamăgire în această seară, o echipă blazată, demotivată total. E un meci cu orgoliu total, e FCSB – Rapid, ştim disputa. Să pierzi de o manieră categorică şi să pierzi în faţa suporterilor, iar aceştia merită mai mult respect. 

Proporţia scorului îţi aduce satisfacţie, decât dacă ai câştiga cu 1-0, cu 2-1, te satisface că reuşeşti să umileşti FCSB. Ei veneau după pierderea titlului, nu s-au putut remonta, dar nu e o scuză. Dacă eşti profesionist, te regrupezi şi joci în faţa suporterilor mai ales un meci contra Rapidului. 

Să nu tragem nişte concluzii pripite, să nu se îmbete doar cu acest rezultat. Bravo lor, ai câştigat cu 5-1, dar sezonul următor va fi foarte dificil”, a declarat fostul atacant al Rapidului, Viorel Moldovan, conform Orangesport.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.