Cristian SapunaruRapid

„Cum vor fi primiți Iulian Cristea și Răzvan Oaidă la Rapid?” Cristi Săpunaru: „Vă dau trei răspunsuri la întrebarea asta!”

Rapid a umilit-o pe FCSB pe Arena Națională, scor 5-1, în etapa a 10-a din play-off-ul Superligii, sezonul 2022-2023, iar la finalul partidei Cristi Săpunaru a vorbit despre Iulian Cristea și Răzvan Oaidă, cei doi jucători doriți de giuleșteni.

„Îmi puneți niște întrebări la care nu aș putea să vă răspund eu. Să vă dau trei răspunsuri la întrebarea asta. E clubul care se ocupă de transferuri. Dacă eram președinte sau ceva, făceam eu transferurile la Rapid dar nu mă pricep. 

A doua, sunt jucători care, din ce am înțeles, sunt dați afară, iar aici nu știu dacă mai e vorba de trădare, pentru că nu-ți respecți jucătorul. E treaba lor ce fac. Iar al treilea răspuns, cine vine la Rapid trebuie să ajute Rapidul să iasă campioană sau să termine în primele trei. E simplu!”, a spus Cristi Săpunaru, după meciul câștigat de Rapid cu FCSB, scor 5-1.

„Nu știu dacă am făcut meciul perfect, dar s-a văzut că erau cu capul în pământ. Partida de la Farul i-a demoralizat, am jucat doar pentru suporteri. Niciodată nu ne-au neglijat, victoria asta e în totalitate a lor. 

Este un derby, am jucat pentru suporteri. Îmi doream să câștig meciul. 5-1 sau 1-0 tot victorie este. Anul viitor o să avem obiectiv 100% locurile 1-3″, a declarat căpitanul giuleștenilor la finalul partidei.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.