Rapid

Își relansează cariera la Rapid?! Mario Balotelli s-a prăbușit psihic la actualul club: „E un zombi! M-am săturat de el”

Maro Balotelli este într-o situație disperată la FC Sion, echipă cu care este foarte aproape de retrogradare în Elveția, scrie ProSport.ro care citează Daily Star

Au mai rămas trei etape până la finalul sezonului, iar FC Sion, echipa la care joacă Mario Balotelli, este ultima în campionat. Starul italian e considerat principalul vinovat pentru situația în care a ajuns FC Sion pe motiv că acesta ar strica atmosfera din vestiar.

Michel Pont (58 de ani), fostul antrenor secund al naționalei Elveției, lovește puternic în Mario Balotelli, pe care îl numește „zombi”.

„Sion are un zombi pe teren, iar acela este Mario Balotelli. Distruge tot! Ai putea spune că întreaga echipă este așa, dar nu e adevărat. Nu este posibil ca acest jucător să fie căpitan. Distruge atmosfera din club. M-am săturat de el. Nu poți să îți bați joc de un club precum FC Sion”, a spus Michel Pont, potrivit Daily Star.

  • 19 meciuri a jucat Balotelli pentru FC Sion și a marcat 7 goluri

Totuși, Adrian Mutu susține că nu știe nimic despre un eventual transfer al lui Balotelli la Rapid.

„Nu e nimic adevărat și nu are cum să vină Balotelli aici. În primul rând că nu aș vedea folosul lui la echipă, în afară de numele imens pe care îl are.

Rapid construiește, transferă și face nu numai pentru prezent, dar și pentru viitor”, a spus Mutu.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.