Gica HagiRapid

Ionel Ganea nu își poate explica umilința Rapidului din meciul cu Farul Constanța: „Să piardă cu 7-2? Nu știu ce le-a făcut Gică Hagi”

Ionel Ganea, fost jucător al Rapidului, crede că umilința suferită de giuleșteni contra Farului, scor 2-7, este absolut inexplicabilă.

„Să piardă Rapid cu 7-2!? Cel mai rușinos scor din istoria Rapidului, nu pot să-mi explic. Farul a prins o formă bună, nu știu ce le-a făcut Gică Hagi. Nu e vorba că Rapid ar fi cedat psihic, echipa beneficiază de fotbaliști de calitate, cu mare experientă. 

Și Farul a evoluat perfect. Nu e vorba că ar fi clacat mental cei de la Rapid. Dacă stăm să analizăm în istoria Ligii 1, avem nenumărate meciuri în care s-au întors rezultatele. E un rezultat rușinos pentru Rapid”, a declarat Ionel Ganea, pentru Sport.ro.

Adrian Mutu spune ca Rapid a fost sub asteptari

Întrebat dacă Farul a fost prea bună sau Rapid a fost mult sub așteptări, Mutu a explicat că ambele afirmații pot fi valabile. De asemenea, tehnicianul a vorbit și despre fanii care au făcut deplasarea la Ovidiu.

„Haideți să spunem că, pe lângă faptul că Farul are calitate și jucători care fac diferența, le-am mai oferit și noi cadouri. O seară în care lor le-a ieșit tot și nouă nimic. Nu avem ce să spunem. Din orice unghi ai primi această seară, e o seară de coșmar, iar rezultatul spune tot.

Când o seară începe prost, se termină și mai prost. În secunda 30 să ai penalty… după aia, o ocazie imensă a noastră. Dacă marcam, s-ar fi schimbat ceva, dar nu am reușit să oprim acest iureș al celor de la Farul până în minutul 30. Lor le-a ieșit tot, au și calitate jucătorii, dar, pe lângă asta, și cadourile făcute de noi. Toți suntem vinovați de acest eșec. E greu de digerat, dar câteodată câștigi, alteori înveți. Sperăm să învățăm ceva.

Fanii au fost alături de noi. Cred că își dau și ei seama că a fost o seară în care nu ne-am ridicat la înălțime. Nu că n-am fi vrut, dar chiar nu ne-a ieșit nimic în seara asta. O seară pe care trebuie să o uităm”, a spus Adrian Mutu, la conferința de presă.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.