Gica HagiGigi BecaliRapid

Gigi Becali o să vrea jucători de la Rapid. E o tactică veche

Gigi Becali e in culmea fericirii. Farul a remizat la Craiova cu CSU, iar FCSB a învins pe CFR Cluj și lupta la titlu s-a încins.

Între trupa lui Hagi și echipa lui Becali a mai rămas doar un punct, iar cele două au meci direct etapa următoare.

Daca învinge Farul, își adjudeca titlul de campioană cu o etapă înainte de final. La X2 se joacă până în ultima etapă, atunci când FCSB va întâlni Rapidul.

Va fi, in cazul in care titlul se va juca până în ultimul minut, o seară in care rapidiștii lui Adrian Mutu trebuie să le strice petrecerea ros-albastrilor, pentru că niciun suporter giuleștean nu își imaginează pe FCSB campioană după un meci cu Rapid.

Ceea ce este sigur, e faptul că Gigi Becali va apela la toate subterfugiile necesare pentru a câștiga cele două meciuri, iar una din tactici este sa le dea speranțe jucătorilor adverși că-i va face, pe bani multi, slujitorii lui.

A inceput deja cu Louis Munteanu. Cu siguranță vom auzi și nume de rapidiști, in curând. Va uita de ei imediat după meci, cum a făcut-o în repetate rânduri, când, uneori, tactica lui a dat roade.

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

 1. Eu cred că Beeeecali o să declare altceva: wcsb il vrea pe Mutu antrenor principal din sezonul viitor. Poate chiar m.m. va declara asta,. Dar nu mă miră mai nimic din ce se petrece.

  Mutu la wcsb
  Petrescu la Rapid
  Sumudica la Dinamo

  🤣

  Circ

 2. Eu propun un alt scenariu care să le dea palpitații jigodiei misogine purtătoare de animale domestice și valetului său( pușcăriaș citit): farul ii bate pe aurolaci, iar noi, cu mult, mult noroc câștigăm cu ei în min.90+6!!!( 11m, autogol, ceva asemănător) Face cât un campionat câștigat!!!

 3. Dacă face din nou plopul pere și i se mărește fundul lui Grigore cât să astupe poarta, poate îi batem cu 1-0 ca data trecută 😄

 4. Buna asta! Ha ha, sunt convins ca o sa iasa Gigi cu o „oferta” sa ii la pachet pe Sefer, Costache si Ionita. Sa fim seriosi, la cum se prezinta Rapidul acum, nu exista vreun jucator de care sa aiba nevoie la fcs berceni, nici macar zisa la misto.

 5. La ce nasol arată Rapidul acum, Gigi n-are nevoie de niciun vicleșug ca să câștige.
  Mai curând ar trebui să-și arate viclenia antrenorul cu licență Mutu. Dar nu prea cred să fie cazul. Mister Gigi o să-l cam bată pe Mister Adi.
  Rămâne să sperăm că Regele va ști să tranșeze chiar în meciul următor. Hai Farul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.