Rapid

FCSB – Rapid | Marko Dugandzic nu va juca in ultima etapa: „E o seară trista pentru mine”

Dugandzic le-a oferit o veste proastă tuturor fanilor giuleșteni imediat după joc: din cauza cartonașului galben încasat în prima repriză, al patrulea la număr, va fi suspendat pentru derby-ul FCSB – Rapid din ultima etapă a Superligii.

Mulțumesc pentru felicitări. Ce pot să spun, e o seară tristă pentru mine și pentru echipă. Era important să câștigăm ultimul meci jucat în Giulești, în funcție de Cupă puteam avea și o șansă pentru Europa. Am avut multe șuturi, am încercat, dar astăzi Dumnezeu nu a fost de partea noastră.

Vom încerca să câștigăm ultimul joc. Cum am spus, am încercat toată repriza secundă, centrări, șuturi, ei ne-au prins de două ori pe contraatac și am încasat două goluri. Aveam un jucător pe jos și ei au continuat să joace, nu cred că e fair play, dar asta este. Întotdeauna se poate mai bine, dar în mod realist, obiectivul era play-off-ul, și am ajuns aici. Mereu poți face și mai bine, dar au fost momente pozitive, multe meciuri bune în acest sezon. Cred că putem fi mulțumiți cu ce am realizat. Cred că Farul a meritat, au fost pe primul loc tot sezonul, cred că joacă cel mai bun fotbal din campionat. Au fost echipa mai bună și au meritat să câștige.

Trebuie să fim pregătiți pentru fiecare joc și pentru ultimul derby al sezonului, vom da totul ca să câștigăm, dar eu nu voi putea juca, am luat patru cartonașe galbene. O să îmi susțin echipa, sper ca echipa să plece cu puncte după ultima etapă”, a spus Marko Dugandzic, la finalul meciului cu CSU Craiova pierdut de Rapid.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. @vivisiniu
    Nu sunt total de acord cu tine. Trebuie jucat cu echipa de bază ca să se vadă ca nu pot mai mult și că nu avem nici antrenor.
    Sper ca Lukassen să demonstreze că știe fotbal și că nu poți confirma dacă joci doar ultimele 5-10 minute.
    Și mai sper ca după ce luam 3, sa intre măcar Ignat, dacă nu și Iacob și să arate că ne putem apăra bine și fără gol dacă nu mai joacă Grigore și Săpunaru! Îl iubesc pe Săpun și îmi doresc să se țină de cuvânt când a promis că se va cere afară când nu mai poate! Adică să nu mai fie titular de drept și să joace cât îl țin bateriile, sau să între când e nevoie! Hai Rapid!

  2. Nu batem nici dacă gigiștii bagă rezervele. Echipa e varză din toate punctele de vedere. Și o victorie acum oricum nu mai înseamnă nimic.
    Sper să-i văd pe Ignat, Iacob, Crivac, Ștefan, Pănoiu, Lukassen, eventual Omar și Gabriel Gheorghe, măcar ei vor fi motivați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.