Daniel NiculaeGigi BecaliRapid

E dorit în Giulești după ce a fost pus pe liber de Becali. Ce i-a promis jucătorul lui Daniel Niculae

Iulian Cristea (28 de ani) se numără printre jucătorii pe care Becali nu se va mai baza din sezonul următor, dar fundașul nu duce lipsă de oferte. Imediat după anunțul patronului FCSB, internaționalul român a fost contactat de cei de la Rapid.

Daniel Niculae a luat legătura cu Cristea, care i-ar fi promis președintelui Rapidului că ar fi dispus să vină în Giulești doar în cazul în care nu va primi o ofertă bună din străinătate, scrie Fanatik.

„Cristea, i-am și spus de aseară, să-i dea să plece liber. Ai luat destul de mulți bani, pleacă! Sunt mulți jucători care nu sunt de Steaua. De FCSB, ca să nu mă dea în judecată Talpan”, a spus Becali.

  • Iulian Cristea a fost cumpărat de FCSB de la Gaz Metan pentru 150.000 de euro în iarna lui 2019.

În 133 de meciuri pentru FCSB în toate competițiile, a marcat 9 goluri și a oferit 4 pase decisive. De asemena și-a trecut în palmares Cupa României, cucerită în sezonul 2019-2020. Cota fundașului central pus pe liber de Gigi Becali este în acest moment de 1,3 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

  1. Pentru Cristea prima optiune este strainateta, si numai daca nu iese nimica vine la Rapid. Din momentul asta Rapidul ar trebuii sa-i inchia usa in nas in caz ca vrea sa vina in Giulesti, nu avem nevoie de mercenari. Cam toti care pleaca de la FCSB sint afectati mental de cioban si MM.

  2. Sa facem cu el, ce? Nu stiu de ce , dar cu transferurile astea parca e un „deja vue”

  3. 13 euro poate vrei sa zici … Ce sa caute asta la Rapid … Sa se duca in alta parte ca „ii avem noi pe ai nostri”!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.