Gândurile lui LeasăGica HagiGică PopescuRapid

Draga Gica Popescu, nu asa se comporta un om care a ridicat Cupa Cupelor deasupra capului din postura de capitan al Barcelonei

Gica, 

O sa incep prin a-ti spune, fara nicio urma de ironie, „Multumesc!”

In momentul in care te-ai transferat la Galatasaray ai spus ceva care mi s-a transformat, pana nu de mult, in mototo… aaaa scuze… MOTTO: 

„In fotbal nu conteaza deloc trecutul, ci doar prezentul si viitorul!”

Viata m-a invatat ca aveai partial dreptate. Si asta pentru ca citatul tau nu se aplica numai in fotbal, dar si pentru ca, de fapt, prezentul este tot ceea ce conteaza. Pentru ca trecutul nu mai poate fi schimbat, iar VIITORUL nu va (mai) fi niciodata aici.

In trecut, cu bune cu rele, stim cu totii cine ai fost si prin ce-ai trecut. De la capitanul Barcelonei, castigator de Cupa Cupelor, ai ajuns la un moment dat sa te certi cu George Copos pe un borcan de sarmale in celula la Rahova, cu Meme Stoica de fata!

Dar in prezent… In prezent, Gica… Sa ajungi sa ungi cu vaselina gardul Galeriei Rapidului si sa spui in direct ca nu era vaselina, ci dulceata, sa te comporti astfel cu niste oameni care v-au respectat enorm si pe tine si pe Gica Hagi, te duce in ipostaza in care ti se potriveste foarte bine o replica a altui coleg de suferinta de-al tau: „ULTIMA SPETA…”

Pacat!

Nici nu te salut!

Dragos Leasa

1923.ro

S-ar putea sa te intereseze

8 Comments

  1. Eu am citit afirmațiile lui, răutăcioase la adresa Rapidului. Dacă vrei să fii respectat , la rândul tău respectă și tu, lucru care nu l-a făcut. Nu am pretenții să aibă altă comportare, este o vorbă ” pe p……și la Calafat.

  2. Salut tuturor.Trebuia sa va dati seama mai demult ca nu trebuie sa-i respectati cu mai mult decat „buna ziua”.Omul nu poate mai mult asta-i nivelul lui.E tot un fel de MM(breloc) tot la un machidon😉Sanatate va doresc!

  3. Să nu uităm că omul e un fost pușcăriaș. Iar în România, a fi fost condamnat, a ajuns o onoare pentru aparițiile din presă și televiziuni ! Evident că ți-e scârbă și de Gică și de mm și de Iancu și de cioban…

  4. Frumos comentariu ,ai dreptate,Gica Popescu și cu al său cumnat nu mai merită să fie idolatrizati pentru felul în care s-au comportat in acest final de play off.Pacat de cariera lor de fotbaliști. Pentru Popescu nici un respect.Sa-i fie rușine!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.