Rapid

Derapaj xenofob la Antena1! Rapidiștii se simt jigniți de ceea ce a putut să apară pe ecran! „Filmulețul a fost făcut intenționat”

O secvență din emisiunea Mireasa, de la Antena1, a inflamat spiritele la Rapid. Un concurent și-a cerut „jumătatea” în căsătorie pe stadionul Giulești, martor fiind liderul echipei giuleștene Cristi Săpunaru, scrie ProSport.ro care citează Cancan.

Pe Antena 1 totusi, in reportajul aferent, apare un cadru filmat de pe podul Grant cu o cioară in zbor! Șefii clubului s-au enervat la culme și au interpretat că totul a fost un episod xenofob.

Daniel Niculae, președintele Rapidului, cere măsuri de urgență, iar acționarul Dan Șucu a comentat și el pentru colegii de la Cancan.

Președintele clubului, Daniel Niculae, și căpitanul echipei, Cristian Săpunaru, au sunat la Antena 1 și filmarea a fost scoasă de pe post, dar cei de la Antena 1 ar putea avea interzis de acum înainte la orice acțiune a echipei.

„A fost ceva urât, așa ceva nu este deloc în regulă. Noi, cei din clubul Rapid, am fost mereu deschiși. Am trimis o notificare și așteptăm să fie luate măsuri. Credem că este vorba de rea intenție. Nu știu cine a făcut acel filmuleț, dar persoana respectivă trebuie dată afară. Filmulețul a fost făcut intenționat. Așteptăm să vedem ce măsuri va lua Antena 1. Dacă nu se va întâmpla nimic, le vom retrage acreditările, nu vor mai avea acces la meciuri și antrenamentele echipei. Ne-am săturat de astfel de mizerii. Eu am jucători de caracter la echipă, vine Cristi Săpunaru după antrenament, îl țin o oră din timpul liber și ce se întâmplă? E bătaie de joc, trebuie luate măsuri urgente”, a spus Daniel Niculae pentru Cancan.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Indiferent ce pasare o fi, nu trebuia sa apara sau trebuia sa o scoata ulterior din imagine.
    Nu au scos-o insa, ca sa induca mesajul.

  2. Nu e cioara:!!! Are anvergura aripilor prea mare! E eventual un pescarus!!

  3. 1. Din film nu se distinge ce pasăre e aia. Poate e porumbel.
    2. Cei doi însurăței sunt, ce-i drept, destul de… meridionali. Dar mă rog, nici Bocciu nu e chiar tipul scandinav 🙂 Așa-s românii, trăiți la soare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.