Daniel NiculaeRapid

Daniel Niculae anunță noi transferuri la Rapid: „Suntem in tratative cu mai multi jucatori! Ne întărim echipa pentru sezonul viitor”

Daniel Niculae, președintele Rapidului, nu s-a mai ascuns și a anunțat că giuleștenii vor face câteva transferuri importante pentru următorul sezon, scrie prosport.ro.

Daniel Niculae anunță noi transferuri la Rapid: „Ne întărim echipa pentru a ne atinge obiectivul sezonul viitor”

Daniel Niculae a anunțat că Rapid București negociază cu câțiva jucători, dar a spus și că trupa lui Adrian Mutu e pe cale să anunțe noile transferuri. Mai mult, președintele giuleștenilor a dezvăluit care este obiectivul echipei pentru sezonul viitor.

„Ne gândim la jucătorii pe care vrem să-i aducem, dar și la posturile pe care trebuie să le acoperim. Când vom transfera unul sau mai mulți jucători, eu sunt convins că o să aflați. Suntem în tratative cu anumiți jucători. Trebuie să ne întărim echipa pentru a ne atinge obiectivul sezonul viitor. Nu știu de unde ați scos-o pe-asta cu Balotelli. Am mai auzit tot felul de zvonuri, dar asta cu Balotelli…

E normal, suporterii își doresc să câștigăm toate trofeele, dar noi știm de unde venim. Știm ce obiectiv aveam sezonul acesta. Cred că se putea mai mult și consider că trebuia să găsim un echilibru și o continuitate în evoluțiile bune, așa poate reușeam o clasare mai bună pe acest final de sezon. Totuși, obiectivul a fost play-off-ul. Vom încerca să remediem lucrurile pe care nu le-am făcut bine, iar asta pentru că obiectivul pentru sezonul viitor se va schimba.

Trebuie să construim o echipă care să se bată de la egal la egal cu cele mai bune ale campionatului. Noi suntem mulțumiți cu îndeplinirea obiectivului, dar întotdeauna este loc de mai bine. Mai sunt două etape de jucat și așteptăm finalul de sezon. Vom avea o ședință și vom demara pregătirile pentru sezonul următor”, a declarat Daniel Niculae.

Rapid a anunțat lansarea vinului „Povestea Alb-Vișinie”. Giuleștenii se află în anul centenar și vor împlini 100 de ani de la înființare

Pe 25 iunie, Rapid București va împlini 100 de ani de la înființare. Cu ocazia centenarului, formația giuleșteană a anunțat lansarea vinului „Povestea Alb-Vișinie”. La prezentare, formația bucureșteană a adus oameni din conducere, dar a chemat și câteva legende ale clubului, este vorba de Rică Răducanu și Ion Manu.

Daniel Niculae a vorbit despre lansarea vinului „Povestea Alb-Vișinie”. Mai mult, președintele giuleștenilor e convins că și fanii altor echipe se vor delecta cu băutura lansată de gruparea bucureșteană.

„Vinul cel mai bun e cel băut după victorie. Eu sunt băutor de vin roșu mai mult decât de vin alb, dar cred că aș combina vișiniul cu cel alb. L-am degustat înainte. Nu scoatem la vânzare marfă care nu este bună. Este un vin foarte bun. Sper ca oamenii să aprecieze și să-l deguste liniștiți și sănătoși. În timpul meciul ne consumăm nervii și după încercăm să ne revenim.

Cu siguranță, vor veni și fanii altor echipe să încerce vinul Rapidului. Poate vor scoate și ei un astfel de sortiment. Mă bucur pentru vin și pentru berea „Giuleșteana”. O să aveți mai multe surprize”, a declarat Daniel Niculae.

 

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Niculae speram sa nu faci transferuri la fel de valoroase ca și pana acum Ce minunat ar fi sa pleci împreuna cu Mutu
    N aveți valoareDe voi doi eu n as vrea sa mai aud

  2. Yuri, Petrila, Paraschiv, Mailat, Garita, Bauza, O. Popescu (că tot e pe cracă la stână).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.