Dumitru DragomirGigi BecaliRapid

Dan Sucu, lovitura teribila pentru Gigi Becali. Dumitru Dragomir e sigur: „O mare pierdere pentru FCSB!”

Dumitru Dragomir spune că Dan Șucu a dat lovitura cu Răzvan Oaidă (25 de ani), pe care l-a luat după ce Gigi Becali l-a dat afară de la FCSB.

Răzvan Oaidă a fost adus de Dan Șucu la Rapid, iar Dumitru Dragomir spune că omul din  fruntea vicecampioanei are de pierdut de pe urma acestei mutări.

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal consideră că fotbalistul în vârstă de 25 de ani reprezintă o lovitură puternică încasată de omul de afaceri din Pipera, despre care spune că nu a gestionat bine situația.

„Oaidă e o mare pierdere la Gigi. Era singurul care avea plămâni dubli, fugea, punea osul la bătaie. Nu l-au folosit cum trebuie, nu au avut un antrenor pentru a-l folosi cum trebuie.

Bravo Rapidului! Uite, Șucu e de felicitat pentru ce a făcut acum. Și Șucu și Daniel Niculae și Adrian Mutu. Mutu se pricepe la fotbal dacă l-a luat pe Oaidă.

Văd un Rapid îmbătrânit la anul, nu cred că se va bate la titlu, dar cine nu are bătrâni să-și cumpere!”, a declarat fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Răzvan Oaidă a semnat cu Rapid până în iunie 2025. Sursa foto: facebook.com/FCRapid1923oficial
Foto: fcrapid.ro

Răzvan Oaidă a fost prezentat de Rapid

Rapid l-a convins pe Răzvan Oaidă să semneze, după ce jucătorul a fost pus pe liber de FCSB. Acesta a oferit deja primele declarații după ce a îmbrăcat, în premieră, tricoul formației de lângă Podul Grant.

Mă bucur să mă aflu aici. Pentru mine este o emoție specială, o bucurie. Mă bucur să fiu în Giulești. Când a venit oferta de la Rapid am fost încântat, am primit foarte bine această ofertă. Impresarul meu m-a contactat, mi-a spus despre ce este vorba. M-a încercat un sentiment aparte în momentul în care m-am decis să merg la o rivală a fostei echipe.

Cunosc acest club, știu că este un club foarte mare. Acesta este lucru care m-a motivat foarte tare. Îmi doresc din tot sufletul ca suporterii să mă accepte, să mă primească bine. Sunt un jucător care întotdeauna a dat 100% și, cu siguranță, voi face același lucru și în Giulești. Am dorința de a reuși să bucur suporterii și să obținem rezultate.

Îmi aduc aminte și acum primul meci pe care l-am jucat împotriva Rapidului pe Giulești. A fost o atmosferă incredibilă, incendiară. Pot să spun, cu toată sinceritatea, că a fost de două ori mai dificil să jucăm aici decât pe Arena Națională sau pe un alt stadion”, a declarat Răzvan Oaidă, la prezentare.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Sa vedem ce va face, dar de ce l-a dat nea JJ afara daca este asa bun???

  2. Iacob și Ignat trebuie să fie titulari, măcar alternativ cu moșnegii.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.