Daniel NiculaeRapidVictor Angelescu

Dan Șucu despre Victor Angelescu și Daniel Niculae: „Sunt ca nevestele mele: îmi cer bani tot timpul!”

In urma cu ceva vreme, la DigiSport, Dan Șucu a făcut o comparație cel puțin ciudată cand a afirmat că Victor Angelescu și Daniel Niculae sunt ca niste neveste lui care îi cer bani tot timpul.

Declarația ar fi trecut neobservată dacă nu ar fi legată din nou termenul de „nevastă” cu „banii”, printr-o declarație făcută la GSP.ro și care a atras atenția jurnalistului Decebal Radulescu.

Zilele trecute, Costin Ștucan l-a avut invitat la matinalul GSP Live pe Dan Șucu, vocea numărul 1 de la Rapid, om de afaceri cooptat în acționariat în urmă cu un an.

În cadrul dialogului, Șucu a făcut un comentariu asemănător cu cel de la DigiSport:

„În play-off sunt mai mari primele. Nu intru în detalii. O să mă certe acum băieții pentru că le vor lua soțiile banii, sunt soții care pot fi agresive cu banii.

În această dimineață, jurnalistul Decebal Rădulescu, prezent în studioul Gazetei, l-a taxat pe Șucu pentru acea afirmație. Rădulescu i-a transmis moderatorului Costin Ștucan:

„Ți-am urmărit emisiunea cu domnul Șucu. Trebuia să-i faci o observație, mi s-a părut ușor misogin la un moment dat. A spus «Soțiile fac urât dacă nu-și iau banii băieții». Trebuia să-i semnalezi chestia asta. A fost un derapaj”.

Observația lui Decebal Rădulescu a dat naștere următorului dialog:

  • Costin Ștucan: „Atenție, acum îmi pică fisa. A mai spus o dată așa ceva, acum fac legătura. Acum 2-3 săptămâni a spus într-o emisiune că «Angelescu și Niculae sunt ca nevestele mele, îmi cer bani tot timpul». Leagă nevestele de bani tot timpul”.
  • Decebal Rădulescu: „Da, are o problemă cu asta”.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Putini jurnalisti adevarati. Restul…..lipsiti de idei, ca sa fim civilizati.

  2. Într-adevăr, majoritatea ” jurnaliștilor „-de carton, au o problemă cu RAPID! ÎNTOTDEAUNA, TOT CE ESTE NEGATIV ESTE AMPLIFICAT și INVERS!!! De ce? Chiar nu-mi pot da seama!? Explicația este una singură: FRUSTRAREA!, DA, FRUSTRAREA TUTUROR, că RAPID ATEAGE DIN CE IN CE MAI MULT!!! Și este doar….ÎNCEPUTUL, IPOCRITILOR!!!! Vă dau o sugestie, ” jurnaliștilor „,apucați-vă de….alpinism….Aerul rece, oxigenează creierul, bine, acolo unde și există!…FORZA RAPID!!!

  3. Ne dăm toţi „polliticaly correct” băi ipocriţilor…? La asta s-a ajuns? Am trecut de circurile voastre legate de căpitanul huligan, de galeria jignitoare la un meci de handbal, de intrările „criminale” în meciurile importante şi acum am ajuns la misoginism ? În ritmul ăsta, peste un an o să faceţi mare tam-tam prin emisiuni că cineva de la Rapid nu a dat bună-ziua când a început interviul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.