Gica HagiGigi BecaliRapid

Contre dure intre Dan Sucu si un patron din Superliga: „E vasalul lui Becali!” Replica primita de patronul Rapidului

Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid, a descris clubul FC Botoșani drept „vasal economic al FCSB”. Valeriu Iftime, finanțatorul clubului din nordul Moldovei, i-a răspuns, scrie gsp.ro.

„Războiul” de la distanță dintre Rapid și FC Botoșani a continuat astăzi, cu o declarație tăioasă a principalului acționar din Giulești, Dan Șucu.

Omul de afaceri a descris clubul patronat de Valeriu Iftime drept „vasal economic al FCSB”, aluzie la numeroasele afaceri pe care FC Botoșani le-a încheiat de-a lungul timpului cu Gigi Becali și la rezultatele înregistrate în duelurile directe dintre moldoveni și roș-albaștri.

Tot ce are legătură cu noul sistem competițional, cu play-off și play-out, curăță fotbalul de înțelegeri , de posibilități de a anticipa rezultatele.

Acum, în play-off, nu mai există vreun club care să fie, să spunem, vasal altui club. Vasal consider un club cum e Botoșaniul, club vasal economic clubului domnului Becali. Iar să fii vasal este groaznic!

Din punctul meu de vedere, vasalitatea asta economică este de evitat.”

Dan Șucu la GSP Live

Iritat de acuzațiile lui Dan Șucu, Valeriu Iftime i-a răspuns incisiv finanțatorului din Giulești.

„Cum a putut da o asemenea declarație iresponsabilă? Pe ce se bazează? Haideți să adunăm lucrurile. Anul trecut am vândut fotbaliști de 600.000 de euro la FCSB și de 700.000 în Polonia. Vasalul cui suntem?

Mi se părea un om serios, dar asemenea gogomănii nu le spune un om serios. Nu recunosc un personaj care spune așa ceva despre FC Botoșani. Nu am fost niciodată subordonat, am făcut afaceri cu orice club din România care cumpără fotbaliști.

A fi vasal sau subordonat înseamnă să depinzi de cineva, să-i faci niște favoruri. Nu, am vândut fotbaliști pe o piață liberă destul de strânsă.

Înseamnă că Hagi este nu vasal, ci tatăl vasalilor! Iar UTA, care a luat 1,7 milioane de la FCSB, nu e mai vasal decât mine? Iar Mititelu, care a luat 1,5 milioane? E mai vasal decât mine? Sunt oameni cu o limită a informațiilor, aud ceva și repetă..

Nu se pune problema de subordonare cu FCSB, suntem într-o competiție continuă. Faptul că ne-au tot bătut nu înseamnă ceva. Se întâmplă să te bată, dar nu din motive care țin de altceva decât de partea sportivă”, a replicat Iftime pentru GSP.ro.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. in cel priveste pe stucan asa este dl. iftimie, a ajuns un figurant de seama al frf daca e la frf crede ca e pe mosia lui masa, asa aere isi da, in ce priveste spusele lui sucu fiti convins ca ia bagat cineva li,ba in ureche in loc sai baga altceva si a incurcat cuvintele , ca vb , fara nici cel mai mic adevar, asta e cand intri in cloaca cititi tiganiada, si il gasiti acolo pe dan sucu.

  2. Dane, esti un om cu minte, cum poti intra in polemici cu acesti retardati functionali?Ma dezamagesti!
    Iar cea mai mare dezamagire este ca te-ai dus la interviu cu scursura de stucan, care ne batjocoreste permanent, nu aveai ce sa cauti acolo, trebuia sa-i dai ignore acestui nenorocit!
    Sincer, nici nu stiu ce sa mai cred despre tine, pari un om de clasa, nu-ti inteleg aceste derapaje!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.