Adrian MutuHoratiu MoldovanRapid

Adrian Mutu anunță începutul tratativelor pentru Rareș Ilie: „Mi-am dat acordul!”

Adrian Mutu a dezvăluit că Daniel Niculae, președintele clubului, încearcă să-l împrumute pe Rareș Ilie în această vară și chiar să stabilească o clauză de cumpărare definitivă.

„Rareș Ilie ne place, a plecat de la noi, sperăm să vină la noi împrumut și la cum îl știu pe Nico, o să vrea și o clauză de cumpărare. Mi-am dat acordul, să vedem dacă e posibil.

Din 4 sau 5 jucători nu ai cum să îi nimerești pe toți. Nimerești în cel mai bun caz 3 jucători. Ca o echipă să aibă o continuitate bună a rezultatelor, trebuie să pleci de la ce ai făcut bine în sezonul ăsta, trebuie să te întărești calitativ, ai nevoie de jucători bazați pe fizic, pentru că fotbalul e diferit de cel pe care îl jucam eu.

Trebuie să și vindem. Vor fi jucători de la lot care vor avea oferte. Mă gândesc la Kait, mă gândesc la Onea, Moldovan. Dar, trebuie să mă gândesc că n-aș vrea să plece, pentru că eu trebuie să aduc. E greu să plece Dugandzic, a marcat 19 goluri.

M-am bucurat de susținerea patronilor, lucrurile sunt clare în privința noastră, noi știm ce trebuie să facem ca lucrurile să fie pe un drum corect.

Nu deraiez niciodată de la obiectiv și de la parcursul pe care l-am avut. Unul dintre lucrurile importante e să ai grijă de jucători. Am crescut din toate punctele de vedere și detaliile se văd.

Pentru participarea în cupele europene îți trebuie mai mulți jucători și nu doar la număr, ci și din punct de vedere al calității. Dacă vrem să mergem în cupele europene și să facem performanță, luăm în calcul un scenariu, dacă mergem în Europa doar să facem experiență, e cu totul altceva. Eu sunt de părere că nu e în regulă să te duci fără să îți dorești să faci ceva în Europa”, a declarat Adrian Mutu pentru DigiSport.ro.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

 1. Bla, bla, bla urile lui mutu.
  Vrajeli.
  Pt ca-i place pe la RAPID …si vrea sa ramana.
  Ne ameteste cu discursuri „savante”, dar care sunt de 2 lei si 37 bani.

  Pai cu amestecul lui s-au adus jucatori, ce a vrut el.
  Iar dupa meciul pierdut cu prazarii, a inceput sa dea vina pe ei.
  Cand de fapt el e vinovatul principal.

  In caz ca ar fi antrenor, mutu nu e de RAPID.
  Din pacate conducerea nu il schimba.

  Vom ofta si la anul.

 2. DA! Revenirea lui Rareș e cel mai bun transfer pe care îl poate face Rapidul. În trei-patru etape poate ajunge la Națională.
  Onea din câte știu se apropie de sfârșitul contractului (ianuarie 2024). E pe val, așa că pleacă sigur. Păcat, și pe el o să îl vedem la Națională înainte de sfârșitul anului.
  Moldovan va fi aproape imposibil de înlocuit. A salvat echipa cam într-un meci din două.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.