Rapid

1923.ro confirmat | Rapid îl vrea pe Balotelli, dar și pe un jucător al lui Arsenal

Scriam aici acum câteva zile, in exclusivitate, că Rapid îl vrea pe Balotelli.

Astăzi știrea e confirmată de GSP care scrie că Rapid îl vrea și pe Mario, dar și încă un jucător de la Arsenal Londra: Cătălin Cârjan.

Rapid e cu gandul la urmatorul campionat, iar conducerea a anuntat deja ca lucreaza la campania de transferuri care se preconizeaza a fi una extrem de spectaculoasa.

Din sursele 1923.ro, Dan Sucu ar fi cerut un nume sonor din fotbalul mondial, iar responsabilii pentru transferuri testeaza deja o pista incredibila: MARIO BALOTELLI.

FC Sion, actuala echipa a lui Mario Balotelli, ar fi dispusa sa-l cedeze pentru 1,2 milioane de euro, iar Rapid i-ar fi pregatit, conform surselor noastre, un salariu lunar de 20.000 de euro + 1 milion la semnatura.

Victor Angelescu, unul dintre acționarii de la Rapid, a vorbit despre perioada de mercato din vară și a evidențiat faptul că giuleștenii vor primi la echipă cinci sau șase noi jucători.

„Vor veni cinci-șase jucători. Nu am facut lista celor care vor pleca. Sunt câțiva care vor pleca pentru că nu mai prind lotul și trebuia să plece din iarnă. Noi încă mai avem contract cu Marzouk, deși nu mai știe nimeni de el că e la noi la echipă. Asta este, ce să facem sau cu Dussaut.

Mai sunt jucători care sunt evaluați la final de contract. Pe alții îi evaluăm în aceste ultime meciuri și la final vom trage linie. Vor pleca la fel câți vor veni, deci probabil vor mai pleca în jur de 4 jucători în funcție de ce se întâmplă în ultimele meciuri”, a spus Victor Angelescu, potrivit Fanatik.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.