Adrian MutuHoratiu MoldovanRapidViorel Moldovan

Viorel Moldovan, dezvăluiri din interiorul lotului rapidist: „Din câte am auzit, unii se bucură că nu sunt folosiți de Adrian Mutu! Se roagă să nu apeleze la ei”

Viorel Moldovan, fost atacant la Rapid înainte de retragerea din activitate, în sezonul 2006 – 2007, a analizat pe scurt prestația pe care giuleștenii au avut-o duminică seară, în runda a patra din play-off.

După acest meci, Viorel Moldovan a făcut și o dezvăluire pe surse. Adrian Mutu a efectuat o singură schimbare în deplasarea cu Universitatea Craiova. În minutul 60, Papeau a fost trimis pe teren în locul lui Pănoiu. Astfel, jucători precum Alex Ioniță, Hervin Ongenda sau Bamgboye, care a înscris în remiza cu Farul din urmă cu două etape, au rămas doar pe banca de rezerve. Viorel Moldovan susține că unii jucători de la Rapid nu își doresc să fie trimiși pe teren de Adrian Mutu:

„Jucătorii noi nu s-au adaptat. E greu să joci la Rapid. Unii nu s-au impus. Altora le tremură genunchii când intră în teren. E presiune când joci în Giulești.

Din câte am auzit, unii se bucură că nu sunt folosiți. Se roagă să nu apeleze Adrian Mutu la ei, pentru că le tremură picioarele în Giulești. Nu poți să te prezinți așa, nu ai cum”, a declarat Viorel Moldovan, în emisiunea „Fotbal Show” de la Prima Sport.

În continuare, Viorel Moldovan a adus în discuție și potențiala implicare a giuleștenilor în lupta pentru titlul din sezonul viitor. S-a tot vorbit în ultima perioadă de faptul că Rapid se va întări semnificativ din vară și va ataca prima poziție în campionat, însă Moldovan consideră că va fi nevoie de multe schimbări la nivel de lot pentru un astfel de obiectiv:

„Eu cred că e o automulțumire la Rapid, pentru că s-a calificat în play-off. Jucătorii sunt liniștiți. Echipa nu mai are probleme din punctul de vedere al retrogradării. S-au mulțumit cu puțin cei de acolo.

Mulți jucători aduși nu au nivelul pentru a juca la Rapid. Costache, Ciobanu, Ștefan… Și Papeau e destul de subțire după accidentare, Paul Iacob nu e de nivelul Rapidului. Trebuie să se schimbe echipa pentru a se bate la titlu. Nu au lot acum pentru câștigarea campionatului”, a mai declarat Viorel Moldovan, conform sursei menționate.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Toti cei care nu au confirmat sunt adusi de Nicolae ,Mutu Si Angelescu care se fac cei Mai vinovati Sa zcem ca Angelescu nu are cunostinte in football Dar este vinovat si el pt acel neinspirat communicat ca a fost atins obiectivul.Cred ca ar fi mai bine sa taca si sa si vada de ce stie cel mai bine
    Pe Sucu l au tradus si l au mancat de bani
    Concluzia: sa plece toti acestia iar Sucu si Angelescu sa nu fie marionete

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.