RapidVictor Angelescu

Victor Angelescu, veste mare pentru viitorul Rapidului: „Suntem in discuții cu mai multe cluburi”

Coproprietarul Rapidului, Victor Angelescu, spune că în acest moment există tratative pentru un parteneriat cu mai multe echipe tari din străinătate.

„Ne gândim să avem pe viitor o colaborare cu un club mare şi să aducem jucători care altfel ar fi mai greu de adus în România şi care să fie peste valoarea celor din România.

Este o idee pe care am discutat-o cu Daniel Niculae şi cu domnul Şucu. Suntem în discuţii cu mai multe cluburi, dar nu pot să spun mai multe. E o strategie la care ne-am gândit”, a spus Angelescu într-un Q&A găzduit de pagina de Youtube a Rapidului.

Viitorul e miza: investiții și planuri pentru Rapid

Rapidul vrea titlul în 2024, dar nu va ignora dezvoltarea puștilor din club. Academia e un punct vital pe lista de priorități a celor doi patroni.

„Noi sperăm ca, începând de anul viitor, să avem mai mult de doi-trei juniori la prima echipă. Am vrea măcar patru juniori care să prindă minute regulat. La o echipă care se bate la titlu, patru juniori care să joace constant spun eu că este de ajuns. Altfel, este foarte greu să te baţi la un obiectiv major. Noi îi avem pentru sezonul viitor, pentru posturile rezervate celor sub 21 de ani, pe Pănoiu, Cristi Ignat şi Alexandru Crivac, care este un jucător foarte promiţător. Normal că ne uităm și dacă putem să transferăm alţi tineri”, a explicat Angelescu.

„Mă văd acţionar la Rapid şi peste zece ani. Doamne, ajută să fiu sănătos şi să fiu tot aici! Mă văd colaborând cu domnul Şucu pe perioadă lungă. Până acum, nu numai că nu am avut nicio disensiune, dar domnul Şucu este un om de nota zece, este un om de cuvânt şi îşi doreşte la fel de mult ca şi mine să creştem Rapidul. Sincer, nu văd de ce nu am colabora pe o perioadă foarte lungă de timp”, a spus Angelescu.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Cei doi actionari ai Rapidului ar trebui sustinuti de toata suflarea visinie din Romania! Sa terminam cu mistourile ieftine de periferie la adresa celor doi! Pana acum au dat dovada de profesionalism si seriozitate. Vad ca se incearca organizarea si structurarea clublui pe alte baze decat pana acum, urmarind modelele din tarile cu fotbal avansat. Oare ce o fi rau in asta? Multe cluburi din Romania si-ar dori o conducere ca a noastra, dar cand vad comentarii de genul ” Sucu nici sa nu-i treaca prin fata lui Bocciu!”, stau si ma crucesc. In rest, numai de bine!

  2. Hai să sprijinim moral acești oameni care ne-au readus în prim planul fotbalului românesc și să ne spunem cu decență părerea. Întradevăr trebuiesc făcute câteva schimbări de esență la echipă. Cu siguranță domnii Angelescu și Șucu le vor face pentru că nu-și vor irosi banii de dragul unora. În esență să ținem aproape și va fi bine. Mult succes domnilor scționari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.