Rapid

Dan Șucu alături de George Copos la aniversarea a 70 de ani de viață

La aniversarea de 70 de ani, George Copos i-a avut printre invitați și pe Dan Șucu, actualul finanțator principalul al Rapidului, și pe soția acestuia, Diana. 

George Copos, fostul patron al Rapidului, a împlinit luni, 27 martie, vârsta de 70 de ani. La petrecerea organizată în București, la Hotelul Athenee Palace, deținut chiar de sărbătorit, au fost prezenți Dan și Diana Șucu.

Cei doi s-au fotografiat alături de George Copos și de soția acestuia, Elena. Diana Șucu a postat imaginile pe contul de Instagram și i-a făcut pe fanii rapidiști să tresară.

De „era Copos” se leagă cele mai mari performanțe din istoria recentă a clubului din Giulești, inclusiv „sfertul UEFAntastic” din 2006.

George Copos, laude pentru Dan Șucu

Venirea lui Dan Șucu în acționariatul clubului Rapid a fost privită cu ochi buni de George Copos.

Venirea lui Dan Şucu? Este foarte bine pentru Rapid, chiar mă bucur foarte mult pentru această mişcare. Le urez multă baftă şi să realizeze tot planul pe care şi l-au propus. Dan este un adevărat campion, vă asigur, iar Rapid are de câştigat.

Este un om căruia îi place sportul şi mi-aş dori ca echipa să aibă succes. Rapid are un stadion extraordinar, chiar dacă destul de mic, şi alături de cei care iubesc echipa pot realiza lucruri importante.

– George Copos, în mai 2022

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. S-or fi conversat și despre Julio Cesar, Paulista, Bălan, Păcurar, Milisavljevic etc.? Sau Șucu e prea “gentleman“?

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.