Horatiu MoldovanRapid

Pleaca Horatiu Moldovan in Serie A? Clubul ii cauta deja inlocuitor

Datorită evoluțiilor sale consistente în tricoul Rapidului, Horațiu Moldovan a ajuns la prima reprezentativă a României, dar și în atenția unui club important din Italia. Este vorba despre Udinese, ocupanta locului 11 din Serie A, anunță Playsport.

Sursa menționată mai sus notează că Moldovan este dorit în Peninsulă din sezonul viitor, la fel ca și Mattias Kait. În cazul în care Rapid va rămâne fără goalkeeper-ul titular, formația condusă de Adrian Mutu îi are pe listă pe Robert Popa (20 de ani, U Craiova 1948) și Mihai Popa (22 de ani, FC Voluntari).

Prin intermediul unor declarații date pentru RAPID TV, Dan Șucu a dezvăluit ce investiție va urma din sezonul viitor la Rapid, dar și care este marele său obiectiv. Totodată, acționarul giuleștenilor le-a transmis și un mesaj important fanilor, cărora le-a promis că elevii lui Adrian Mutu se vor bate de acum înainte în fiecare sezon pentru titlul de campioni.

„Planul este ca în 5 ani de zile să ajungem o echipă de top a Europei. Vom crește de la an la an nivelul investițiilor și ne vom atinge scopul final. Sunt un om al investițiilor pe termen lung și consider că trebuie să ai claritate când îți dorești ceva pentru a  știi cum să te organizezi.

Pentru că fără organizare nicio sumă de bani nu e suficientă! Echipa actuală poate gestiona un buget de 10 milioane de euro, dar nu poate mai mult. Nici 20 și în niciun caz nici 30 de milioane. Vom aduce oameni capabili sa realizăm ce ne-am propus!

Este exclus ca Rapid să nu progreseze. Uitați-vă puțin la ce s-a întamplat în ultimii ani și veți vedea că Rapid a făcut cel mai rapid progres din fotbalul românesc! RAPIDUL PROGRESEAZĂ RAPID și începând cu anul următor ne vom lupta pentru titlu în permanență. Anul următor investim 10 milioane de euro. Este total inacceptabil să nu luptăm pentru titlul de campioană”, a declarat Dan Șucu.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Dacă amărâtul ăla de Harrison e așa bun, cum de nu s-a găsit o echipă de Liga 1 să-l angajeze? Măcar Miovenii sau Chindia. Hai să nu batem câmpii!

  2. Ai adus in lot portari tineri, i-ai prezentat ca fiind valorosi si de perspectiva, iar tu il tii pe Draghia ca prima optiune de rezerva ? Acum te gandesti la Popa 1, Popa 2 sau … popacoi ! Prin ligile inferioare aveam un tanar canadian, parca, simpatic, inteligent si talentat. L-ati ingropat si pe acela, ca si pe Marzouk, inainte de a le valorifica potentialul. Ceva nu miroase a profesionalism pe acolo, Sucule !

  3. Moldovan a cam ajuns la apogeu in RO si daca nu pleaca acum, atunci cand? Keit s-a cam plafonat si are nevoie de o schimbare. Despre Sefer nu stiu ce sa zic. Mi se pare necopt. Daca se obtin bani buni pe ei, de ce nu?

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.