Naționala de Fotbal a RomânieiRapid

Meme Stoica „incendiază” Giuleștiul cu o nouă declarație înainte de Rapid – FCSB: „Nu au fani să umple Arena Națională”

Rapid București o va înfrunta pe FCSB, iar meciul va conta pentru etapa cu numărul cinci din play-off-ul Superligii. Meme Stoica a vorbit despre giuleșteni și le-a adresat o declarație extrem de dură, scrie ProSport.ro care citează Orange Sport.

Înainte de meci, managerul general al vicecampioanei României a venit cu o declarație controversată și a atacat-o pe echipa antrenată de Adrian Mutu. Meme a spus că Rapidul nu are îndeajuns de mulți fani încât să poată umple Arena Națională, acesta fiind motivul pentru care meciul se dispută în Giulești.

„Eu sunt sigur că noi o să câștigăm cu Rapid. Așa simțeam și înainte de meciul cu Farul. Suntem prea buni în momentul ăsta. Giulești e un stadion de 14 mii de locuri, ce atmosfera sa fie?

Băteam pe stadion de 18 mii de locuri, cât avea înainte. Să ne speriem de 14 mii, pentru ce? Poate dacă jucam pe Arena Naționala, cu 50 de mii de oameni, mai ziceam. Dar nu au ei fani să umple Arena Națională”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

 1. Ii recomand domnului valet de palat, MIMI,care traieste intr-o cutie de carton, sa citeasca urmatorul articol:
  https://amp.gsp.ro/article/599561
  In articol spune cum RAPID a umplut stadionul Ghencea, templul fotbalului romanesc, (ramand recordul spectatorilor pe acel stadion) cu 35.000 de suporteri( la data de 23 Mai 1982), de remarcat ca si steaua a avut meci in ziua respectiva, ei avand un nr de 15.000 spectatori ( posibil marea majoritate imbracati in kaki, adica soldati in termen ca doar stie toata lumea cum proceda steaua, trimitea soldati in stadion sa faca atmosfera).
  Deci sa lase gargara, poate ne bat diseara pt ca au jucatori mai buni, dar nu iti poti bate joc de iatorie si nu poti deforma realitatea. Rapid are multi suporteri.
  Meme Stoica, un puscarias care nu are ce cauta la televizor, injecteaza cu venin tot ce prinde.
  Domnilor, cum sa promovati la tv si in ziar o nulitate care i-a urat lui Jan Padureanu ca vrea sa-l vada cu flori pe piept. Cum?!

 2. Stiti ce este un avorton? Uitati-va la poza lui si va lamuriti! Tocmai pentru mistoul asta ieftin il tine oaia la palat, asta e jobul lui de mare MANAGER GENERAL (ce important suna), nu pt altceva. SLUGA perfecta!

 3. De ce ei au avut vreun meci stadionul plin?
  Din câte știu eu deschid doar un inel, și nici ala nu se umple în play-off dar sa mai vb de meciurile din campionat unde vin cei mai mulți suporteri în meciurile tari ca în rest nu depășesc 4..5 mii. Și app…. Mai bine 14 000 la fiecare meci decât la un meci 20000 și la un meci 2000….FORTA RAPID!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.