Gica HagiGigi BecaliSuperliga

Gigi Becali, mesaj razboinic inainte de Rapid – FCSB: „Suntem cei mai buni dintre cei mai buni”

Gigi Becali e de părere că formația sa nu are cum să nu se impună la meciul contra trupei lui Adrian Mutu.

„Meciul cu Rapid normal că o să jucăm tot așa. Suntem pe val. Nu cred că ne poate sta în față. Nu vreau să spun mai mult. Doar atâta spun. E greu. Nu ai cum să stai în calea FCSB-ului. 

Nu mă interesează capra vecinului. Nu vorbesc de Rapid, vorbesc de echipa mea. Nu poate fi oprită, e prea puternică la ora asta. Suntem cei mai buni dintre cei mai buni. Pentru că i-am bătut pe cei mai buni. Înseamnă că suntem cei mai buni dintre cei mai buni. Pe Gică Hagi l-am văzut cam supărat, dar echipa lui a jucat.

Deci echipa lui a jucat, numai că pe noi ne-a găsit într-o seară când n-aveai… Am spulberat tot. Farul e o echipă care joacă și au jucat și aseară, numai că nu ai ce să faci. La Farul cu CFR Cluj vreau egal. Orice s-ar întâmpla, dacă bat ăia, dacă bat ăia, orice s-ar întâmpla e bine pentru noi. Acum să facă Domnul cum vrea”, a spus Gigi Becali, într-o conferință de presă organizată la reședința din Aleea Alexandru.

CUM ARATA CLASAMENTUL IN ACEST MOMENT

1. Farul Constanța 39 p
2. CFR Cluj 38 p
3. FCSB 37 p
4. Universitatea Craiova 32 p
5. Rapid București 28 p
6. Sepsi Sfântu Gheorghe

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Am putea sa-i aruncam vorbe de ocara individului, dar, strict fotbalistic, nu avem argumente. S-au aprins rau unii atunci cand fariseul prognoza ca Rapidul nu poate emite pretentii la titlu, desi era, in clasament, mult deasupra echipei sale. Si uite ca n-au avut dreptate, iar tandemul din Jilava jubileaza acum. Presimt ca la meciul din Giulesti se vor intampla evenimente antologice.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.