Gândurile lui Leasă

Faultul lui Onea scoate la suprafata ipocrizia multora | „Ce a fost asa mare chestie?!”

Cei care nu sunteti pentru prima oara pe acest site, stiti cu siguranta ca intotdeauna am spus ceea ce cred, cu riscul de a fi criticat, mai mult sau mai putin civilizat si cu riscul, inevitabil, de a gresi.

La fel o fac si acum, cand imi spun parerea despre faultul lui Onea asupra lui Florinel Coman si cred ca sunteti in asentimentul meu cand afirm ca daca arbitrul scotea cartonasul rosu in minutul 4, nu am fi avut niciunul, nimic de comentat.

De asemenea, sunt sigur ca daca arbitrul ar fi scos cartonasul rosu, rapidistii care acum il lauda pe Onea pentru barbatie, atitudine, agresivitate s.a.m.d, l-ar fi facut albie de porci pentru inconstienta de a avea o astfel de intrare in minutul 4.

Asa cum spunea Vasile Avram, intr-o afirmatie care l-a deranjat pe Becali, care la randul lui l-a facut sa urle isteric pe Vali Moraru, in direct la Digi Sport, cartonasul era portocaliu. Arbitrul a inclinat balanta spre galben, iar Onea a ramas in teren.

Tot fotbalul romanesc a luat foc, Gigi Becali ameninta ca se retrage pe motiv ca i-a crescut tensiunea, Meme Stoica scuipa foc in stanga si in dreapta si toti o tin la nesfarsit cu discutii interminabile despre arbitraj.

Eu nu spun nimic, ci las imaginile sa vorbeasca:

Foto: Digi SportUrmările horror după intrarea criminală a lui Edjouma! Igor Armaş, şocat: "Am scăpat ieftin. Putea să mă desfigureze". Foto interzise pentru cardiaci - Fanatik.ro

 

Foto: sport.ro

PS: Cine crede ca Gigi Becali se retrage?

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Becali să-i mulțumească lui Feșnic că nu ne-a lăsat să-i batem în 10 jucători și Doamne ferește nu făcea tensiune 16 ci 20 ,de nu-l mai salva nici Papa Pius de la Roma. Formidabila galerie care merită un premiu de excelență din partea LPF ,prin atmosfera creată a făcut ca unele abordări de faze să fie mai energice, bărbătești din partea celor încurajați. Să fim serioși,dacă aveau valoare,mielușeii înscriau și ei. Încă odată s-a văzut că dacă Moldovan este lăsat să-și facă menirea de portar și nu cea de fundaș, este irezistibil. Bravoooooo băiete,te situezi în galeria de mari portari ai Rapidului.

  2. Ipocritii tuna și fulgeră- probabil pana la sfârșitul campionatului, de „barbariile ” lui Onea și Grigore; pai nu vs este rușine băi JAVRELOR IMPOTENTE?! Când i-au rupt piciorul lui Pappeau- moldoveanul pitigoiului ăla de iftime ,TOȚI A-ȚI TĂCUT CHITIC!!! „Foști „ca valeții gică pop.sau puscariasul de mm, presa, LINIȘTE!!! DE CE OARE??? Acum s-au stroflocit toți de grija ciobanului!…FOATE BINE BĂIEȚI, și la meciul retur-in toate dacă se poate, AȘA SA JOACE!!! NU VA PLACE ,MERGEȚI LA ȘAH SPURCATILOR! FORZA RAPID!!!

  3. Dacă meciul nu era în Giulesti,s-ar fi dat probabil rosu,pentru forță disproporționat, dar cum am fost pe vechiul Giulesti la vârsta de 5 ani și țin cu Rapid-ul de 68 de ani,nu mai zic nimic.
    La Grigore, a fost si mai vizibil…

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.