Daniel NiculaeRapid

Dinu Gheorghe, replică dură pentru Daniel Niculae: ‘Să-și asume! El i-a adus”

Dinu Gheorghe l-a atacat dur pe Daniel Niculae, după ce președintele giuleștenilor i-a făcut praf pe jucătorii de la Rapid în urma eșecului cu Sepsi, scor 0-2, scrie ProSport.ro

Fostul conducător de club din Superliga susține că toți Niculae, Angelescu și Mutu ar trebui să-și asume transferurile efectuate și să colaboreze în așa fel încât să ajute echipa să iasă din pasa proastă pe care o traversează.

După eșecul cu Sepsi, Rapid a ajuns la 5 meciuri consecutive fără victorie și s-a îndepărtat la 11 puncte de liderul Farul Constanța.

„Mutu și-a dat seama, a și spus că «suntem la fundul sacului, adică mai jos de atât nu putem să coborâm». Daniel Niculae și el trebuie să își asume eșecurile astea, pentru că din ce comentează toată lumea… Chiar domnul Angelescu a spus: «facem transfeuri în trei: Niculae cu mine și cu Mutu».

A spus și despre Mutu, fără Șucu, Șucu nu are nicio implicare. Deci dacă ei trei au decis ce jucători să vină și acești jucători nu pot face față în clipa de față la nivelul la care vrem noi, care sperăm ca Rapidul să fie o forță pe viitor, pentru că așa e frumos campionatul, cu 3-4 echipe de nivel bun.

Și ei trebuie să își asume și ei această serie de eșecuri și această ieșire aproape completă din lupta pentru cupele europene. Daniel Niculae, sigur… Am trecut și eu prin asta de multe ori. Răbufnești la un moment dat când știi că ai toate condițiile asigurate jucătorilor. Ei nu se pot plânge de nimic, cei de la Rapid, din niciun punct de vedere, din ce știu eu. Gândul lor trebuie să fie doar la joc și la pregătire. Am spus, aici trebuie avut mare grijă… Niculae și el trebuie să se calmeze.

Să stea de vorbă cu Mutu, au fost doi jucători importanți pentru echipa națională, au jucat pe afară, nu au jucat la Tâncăbești, au fost doi jucători importanți pentru fotbalul românesc. Angelescu să asiste la discuție, dar să îi lase pe cei doi să decidă, pentru că în momentul ăsta trebuie intervenit cu ceva obligatoriu”, a spus Dinu Gheorghe, conform sursei citate.

Ce a declarat Daniel Niculae, după Sepsi – Rapid 2-0

„Suntem dezamăgiți. Am făcut un meci foarte slab. În prima repriză am fost penibili. Să n-ai o tresărire de orgoliu, să n-ajungi la poartă, să nu ajungi să dai la poartă, să ai ocazii… Primul șut pe poartă l-am avut în minutul 35. Nu știu ce s-a întâmplat. A doua repriză a fost cât de cât un plus pentru jucătorii intrați după pauză, dar a fost un meci foarte slab, dezamăgitor.

Dacă mergem la Craiova și repetăm partida, mai bine nu mai mergem. Rămânem acasă. Aseară, o minune a făcut ca scorul să nu fie mai nefavorabil. Ăsta e adevărul. Ar fi culmea să mă ascund în faptele vorbelor și să nu spun lucrurilor pe nume. Toată lumea știe. Jucătorii sunt foarte inteligenți și știu să-și facă autocritica. Ei știu ce partidă slabă, modestă au făcut aseară”, a declarat Daniel Niculae, la Fanatik

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Ogenda nu a greșit cu nimic,dar se vede că nu are cu cine.Ce să faci cu Ioniță,duceți-l la psiholog.Mai bine joci cu Lukasen o repriză,tot mai scoate un 11m decât Duganzici.Costache știe să fugă în rest e varză,Kait de când s-a auzit că e ofertat nu mai joacă nimic,iar ceilalți ori au îmbătrânit și le trebuie o vacanță,ori atâta pot,jucători de Liga a 2 a.

  2. În afară de Onea, nu prea mai merită nimeni păstrat.
    Moșnegii din apărare sunt terminați, Kait e plafonat, Emmers și Costache știu doar să alerge, Dugangici fără cele două triple norocoase e zero barat, Ioniță și Sefer s-au ratat, Ciobanu e pierdut în spațiu, Ongenda nu merită băgat în seamă. Pănoiu cel puțin mai poate crește, dar e cam singurul.
    Așa că punct și de la capăt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.