Adrian MutuGica HagiRapid

Dinu Gheorghe înainte de Rapid – Farul: „Mutu nu vrea să îl supere pe Gică Hagi!”

Meciul dintre Rapid și Farul Constanța se va disputa sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 21:45, pe stadionul din Giulești, în cadrul etapei a doua a play-off-ului din Superliga.

Înaintea acestei partide, Adrian Mutu a declarat, în cadrul conferinței de presă, că presiunea este pe umerii celor care au spus că vor să câștige campionatul și că ei, cei de la Rapid, nu au spus acest lucru.

Dinu Gheorghe este de părere că Adrian Mutu a oferit această declarație și pentru a nu-l supăra pe Gheorghe Hagi. Totodată, fostul președinte consideră că discuția aceasta legată de presiune nu va mai fi valabilă și în sezonul viitor, când suporterii vor dori cu adevărat titlul, scrie ProSport.ro.

„El încearcă să ia de pe umerii jucătorilor rapidiști importanța acestui joc, să îi scoată puțin din febra jocului, dar și el știe foarte bine că o înfrângere cu Farul, în Giulești, va tulbura apele. Eu cunosc ceea ce se întâmplă în Giulești. Anul ăsta, poate mai acceptă acolo un loc 3-4, dar de anul viitor o să fie foarte greu. Și lucrurile nu vor fi bine puse la punct. Vrea să fie diplomat, nici să nu îl supere pe Hagi.

Cred că va fi un joc echilibrat, pentru că Rapid nu cred că va risca. Va în continuare într-un sistem destul de bine pus la punct defensiv cum a jucat tot sezonul ăsta, iar Farul, având în vedere ce jucători lipsesc și faptul că revin de la echipele naționale câțiva jucători care sunt titulari și deja sunt la al treilea joc în zece zile, nu e simplu. Atunci, cred că și Gică Hagi se mulțumește dacă ar pleca din Giulești cu un punct. Vrea victoria, sunt convins, dar nici un punct nu este de lepădat”, a spus Dinu Gheorghe, potrivit sursei citate.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

 1. Le-am spus jucătorilor că sunt printre cele mai bune 6 echipe din țară și trebuie să fie o mândrie”, a specificat Adrian Mutu.
  Mai Mutule, pai cum vrei sa joci in CUPE ? Ai uitat ca locurile 4, 5 si 6 NU REPREZINTA NIMIC ?
  Asta e antrenorul nostru….sa ne spalam pe cap cu el.
  Nicio ambitie….moale….fitze in declaratii…adica aceeasi atitudine marca Mutu dintotdeauna….cat despre antrenor…un MARE ZERO.
  Uitati-va fratilor ce spirit de lupta, de razboinici, le transmite antrenorul lui UTA….Si cum mananca aia din teren si din adversar.
  Uitati-va cum musca UTA din Sabau….. 2-0 in min 29 cu U Cluj.
  Fratilor cand vad ca zice ca nu are nimic de pierdut diseara…..Pai Mutule pierzi cupele.
  Asta pierzi…daca nu esti pe 1 sau 2. Iar 3 intra cu meciuri de baraj.
  Dar de fapt Mutu E OBISNUIT SA TOT PIARDA….SI SA RATEZE OBIECTIVE …asa ca unul in plus nu-i strica.
  Cupa Romaniei OUT….
  Acum pe loc 5 departe de locurile de cupe europene….marinarii, cfr, wcsb si prazarii peste noi.
  Asa ca măi Mutule….ti-a mai ramas sa mai ratezi si ultimul obiectiv.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.