Daniel PancuRapid

Daniel Pancu a pus imediat mana pe telefon dupa declaratiile lui Alex Ionita: „Nu e OK!”

Fostul rapidist a dezvăluit că a pus mâna pe telefon imediat după declarațiile făcute de acesta la TV, pentru a-i transmite că a greșit.

„Chiar vorbeam cu cineva foarte apropiat de el. I-am dat mesaj la 5 secunde după ce am văzut declarația. Nu e OK, practic îi spui antrenorului să te scoată din echipă.

Nu a fost OK, la 5 secunde după ce l-am văzut i-am trimis cuiva un mesaj, unei persoane care ține foarte mult la el”, a spus Daniel Pancu, potrivit gsp.ro.

Declarațiile lui Ioniță, care l-au contrariat pe Pancu

„Eu unul am jucat foarte slab, îmi pare rău pentru suporterii care au venit atâția kilometri. Cred că suntem într-un moment în care nu ne regăsim sub nicio formă.

Îmi doresc să-mi ajut echipa, să marchez, dar nu știu, nu pot să-mi explic ce se întâmplă. Atât pot momentan, ăsta sunt, îmi pare rău.

Mister are toate motivele acum să nu mă bage. Când n-am mers să-l salut, am considerat că aveam dreptate atunci, pentru că jucam OK, dar acum are tot dreptul să nu mă mai bage să joc, pentru că am evoluat foarte slab”, a spus Ioniță după meciul cu Sepsi OSK.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Problema lui Ionitza tine de psihic. Baiatul asta are nevoie de consiliere, daca antrenorul nu poate.

  2. Dacă Ioniță avea personalitate juca în Serie A și era decarul naționalei. N-are.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.