Adrian MutuDaniel NiculaeRapid

Daniel Niculae, mesaj de sustinere pentru Adrian Mutu: „Nivelul cu el este foarte bun! Problema e atitudinea jucatorilor. Nu accept asta!”

”Puțin mai bine a doua repriză cu cei care au intrat pe parcurs. Au adus un pic de prospețime. Dacă e să ne lipsească ceva, pe lângă fotbalul pe care l-am uitat ieri, nu am avut atitudine. Le-am zis și fotbaliștilor că mereu trebuie să aibă atitudine. Am văzut o echipă blazată, care nu a intrat cu determinare. 

Cu siguranță, Adi va găsi cauza și vor fi discuții cu jucătorii, cu toată echipa. Dacă ne vom prezenta la meciul cu Craiova la fel, mai bine nu ne mai prezentăm”, a declarat presedintele Rapidului conform digisport.ro.

Daniel Niculae a vorbit si despre Galeria Rapidului

Eu am fost în legătură permanentă cu Bocciu, e foarte greu să ai controlul tuturor suporterilor, mai ales că este o echipă iubită în toată țara. Dacă la Constanța am înțeles, acum la Sepsi chiar nu am înțeles, peluza era aproape goală. Am încercat să găsim înțelegere, dar din păcate nu au dorit să ne permită accesul.

Ne-am întâlnit înaintea meciului cu oficialii de la Sepsi și nu au fost de acord. Dacă nu mai erau locuri, era normal, dar peluza a fost goală. De aceea am luat împreună decizia să boicotăm meciul. Era și normal, când fac sacrificii să fie aproape de echipă.

Obiectivul nostru e să câștigăm fiecare meci în parte. Nu trebuie să ne gândim la alte obiective, trebuie să luăm fiecare meci în parte. La finalul sezonului vom trage linie și vom vedea cine rămâne”, a completat Daniel Niculae.

Nivelul cu Adrian Mutu este foarte bun, nu asta este problema. Pe mine mă preocupă atitudinea pe care jucătorii o au. Nu accept asta”

Daniel Niculae, la Liga Digisport

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

 1. Sunt atât de multe de spus după un astfel de meci, încât nu știi ce sa spui mai repede sau, ce sa reproșezi mai degrabă. Printre multe altele, ma frământă o întrebare? Cum poți tu Mutu ca antrenor, când intr-un asemenea meci în care nu joci nimic, lași totuși pe banca, jucătorul care ti-a schimbat și ti-a marcat în jocul cu Farul?

 2. Portarul ne-a ținut în meciuri. Dacă era și el de teapa celor din atac era vai mama noastră. Să recunoaștem că avem o tactică de joc din care nu se înțelege nimic,în joc haotic și la întâmplare. Cred că în omoforul joc al Rapidului, portarul joacă mingea de mai multe ori decât varful de atac. Acesta nu este un fotbal spectaculos,ci unul MUT.

 3. Salut tuturor.D-le admin…se poate sa-i aratati D-lui Nicolae cateva din mesajele de aici?!Incep sa cred ca vede alte meciuri ale Rapidului.D-le …ne-ati disperat cu pasele la portar si cu baloanele aruncate de fundasi asa…doar,doar o iesi ceva?!Albu…saracu’ din ce in ce mai disperat…a luat locul lui Crepulja…toti…pamant…exceptie Morais(respect)

 4. Se pare ca nici conducerea nu are prea mare experienta daca vede perspective intr-un joc care nu arata si nu a aratat nimic pana acum. Echipa are cea mai previzibila tactica.
  Daniel Niculae ca fost jucator important trebuie sa isi dea seama cand lipseste atitudinea, determinarea si daruirea mai multe meciuri la rand poate jucatorii trag un semnal de alarma si nu mai doresc antrenorul, au mai fost cazuri.
  In alta ordine de idei personal cred ca echipa are nevoie de un antrenor cu personalitate care sa aiba ochi la jucatori si care sa poata sa descopere si sa motiveze jucatori talentati pt ca sa cumpere e mai greu…

 5. Niculută trimetei la echipa de juniori sa se antreneze trimitei la liga a 5 sa joace dai afara pe cineva,care va incurca.Va ceva ,ca ei degraba au sa se urce in capul vostru.Pentru ce ei primesc asa salarii,sa joace dar nu sa caste gura.Daca nu au nivelul sa joace in liga 1 sa plece singuri.La Rapid ori joci ori ei in cap vreo citeva sute de mii de suporteri infocati.Ce vreau sa le aducem cite un sac de barza proaspata.le aducem…..

 6. Dacă tot e Mutu bun antrenor eu îi propun să trimită old boys în vacanță și să joace cu rezervele tinere și să-l trimită și pe Moldovan că e cam obosit.Adevărul că l-au zăpăcit fundașii cu pasele,a ajuns să joace fundaș central și portar.
  Așa că Mutule joacă cu tinerii,cu rezervele,locul 6 nu-l pierzi.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.