Adrian MutuDaniel NiculaeMarius SumudicaRapid

Dani Coman a vorbit despre o eventuala venire la Rapid. Ce a spus despre Mutu, Niculae si Sumudica

Dani Coman a vorbit despre posibilitatea de a reveni ca oficial la Rapid, după ce a fost portar al echipei ani buni. Actualul șef al lui Hermannstadt lasă de înțeles că nu s-ar opune variantei, dar că discuțiile nu sunt de actualitate, scrie playsport.ro.

„Mă bucur că Dan Șucu are încredere în oameni ca Mutu sau ca Nico. Nico este omul care se trezește cu imnul Rapidului și întotdeauna a făcut lucrurile corect. Mutu și-a îndeplinit obiectivul. Chiar dacă Nico și Adi au mai făcut greșeli, e normal. Și mie mi s-a întâmplat.

Am întotdeauna de învățat. Și eu, și alți tineri. Mă bucur că se vorbește despre mine ca o posibilă variantă de președinte la Rapid, am demonstrat pe unde am fost că pot face față unei asemenea provocări. Nu e cazul acum. Va afla lumea când voi ajunge la Rapid.

Dani Coman

De asemenea, tot pentru sursa citata, Dani Coman a vorbit si despre o eventuala colaborare cu Sumudica:

„Șumudică e un antrenor extraordinar, care nu mai are nimic de demonstrat. S-a născut rapidist și va muri rapidist”.

Ce a declarat Sumudica

Întrebat dacă e posibil să ajungă la Rapid în locul lui Adrian Mutu, Marius Șumudică a transmis că nu e posibilă revenirea sa în Giulești, mai ales ca urmare a clauzei de reziliere pe care o are la Al-Raed, care se apropie de un milion de euro.

Ieri am vrut să intru în emisiune, tocmai să excludem varianta Șumudică la Rapid. Eu mă aflu sub contract cu Al Raed, mai am un an de contract, iar clauza de reziliere este una foarte mare.

Nu de ordinul milioanelor, dar aproape de un milion. Mi-ar fi greu să plătesc această sumă, chiar dacă este vorba de Rapid, dar nici ei nu pot să plătească. Nu s-a pus problema să ne înțelegem, dar în momentul de față sunt foarte bine remunerat aici, sunt respectat și mă simt ok.

Sunt mulți care spun că vor să îl înlătur pe Daniel Niculae. Dragii mei, Șumudică este foarte greu să vină la Rapid în următorul an”, a anunțat Marius Șumudică pentru sursa citata.

Marius Șumudică: „Dacă FCSB ia titlul cu Rapid, pe Național Arena, va fi o palmă pentru tot fenomenul Rapid”

„În anul Centenarului, dacă se va întâmpla ca FCSB să ia campionatul și ultimul joc să aibă loc pe Arena Națională, cu 40-50.000 de suporteri FCSB-iști și doar 3-4 mii de rapidiști, ar fi cea mai mare palmă dată suporterilor clubului Rapid, președintelui, jucătorilor, o palmă pentru tot ce înseamnă fenomenul Rapid!

Dacă FCSB, care n-a mai luat titlul de opt ani, va lua titlul învingând-o pe Rapid, ar fi cea mai mare pată, peste sfertul de finală UEFAntastic. Mie de-asta mi-e frică și cred că, dacă s-ar ajunge la acea zi, mi-aș închide telefonul, n-aș mai răspunde nimănui, n-aș mai fi om!”, a spus Sumudica pentru digisport.ro

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Ce se mai umfla in pene martzafoiu, a ajuns sa vorbeasca la persoana a treia despre el: cand o sa vina Sumudica, cand o sa faca Sumudica, cand o sa vrea Sumudica s.a.. Dumnezeul Sumudica. Mai bine ar ramane acolo unde spune ca e apreciat si mai ales BINE PLATIT, Rapidul n-are nevoie de asemenea specimene! Si mi-as mai dori ceva, sa terminam odata pentru totdeauna cu chestia asta cu rapidismu pur sange in alegerea antrenorului. Sa nu uitam ca cele doua titluri cucerite dupa 89 au fost castigate cu antrenori care au jucat la una dintre rivalele noastre de moarte!

  2. Cum să revină Coman in Giulești, unde bocciii îi cereau taxă de protecție ca să nu-l înjure?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.