RapidVictor Angelescu

Ce transferuri ar trebui să facă Șucu și Angelescu la Rapid: „Acolo e nevoie de sânge proaspăt”

Florin Motroc este de părere că Rapid are nevoie de un fundaș central mai tânăr lângă veteranii Cristi Săpunaru (39 de ani) și Dragoș Grigore (36 de ani). De asemenea, el se așteaptă ca antrenorul Mutu să mai primească două extreme și un atacat mai combinativ decât Dugandzic:

„Rapid are nevoie de încă un fundaș central lângă Săpunaru. Nu am nimic cu Dragoș Grigore, îl apreciez fantastic, dar trebuie puțin sânge proaspăt acolo. Au nevoie și de un închizător care să le asigure o liniște. Au arătat probleme în momentele în care sunt expuși și vin atacurile pe fundașii centrali. Au nevoie și de fundași laterali ofensivi, niște extreme cu viteză.

Un atacant care să fie mobil, mai combinativ, pentru un stil pe care îl iubesc spectatorii din Giulești. Dugandzic e un atacant bun, dar ar trebui îmbunătățit. În poartă sper să-l țină pe Horațiu. Cu FCSB a arătat că se poate mobiliza și a avut un merit mare pentru victorie. Ai nevoie de jucători care să înțeleagă că nu vin la Real Madrid, vin la o echipă care e muncitorească. Ai nevoie să împingi căruța, nu doar să stai în ea. Ai nevoie de caractere, de jucători care să reziste la presiunea din Giulești!”, a declarat Motroc, pentru Sport.ro.

Rapid il are in lot pe Cristi Ignat, o optiune atat pentru postul de fundas central, cat si pentru a respecta regula cu jucatorul U21.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Păi fundași laterali mai ofensivi ca Onea și Morais nu prea vezi. Iar Ștefan abia așteaptă să aibă loc în echipă. Și s-ar putea întoarce Finica.
    Lukassen ar merita o șansă mai bună în locul greoiului Dugangici care înscrie mai mult din penalti sau din baftă.
    Moldovan pleacă sigur, probabil și Kait. Sefer… am vrea noi!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.