Cristian SapunaruDaniel PancuRapid

Când e centenarul? | Săpunaru spune că sezonul următor. Pancu îl contrazice

Toată suflarea rapidista se afla intr-o mare dilema, cauzata de o comunicare absolut defectuoasă în privința unuia dintre cele mai importante momente din viața clubului: CENTENARUL RAPIDULUI.

Anul trecut, într-o postare pe pagina oficială de Facebook, clubul ne anunța că sezonul centenar este 2022-2023.

Când toată lumea părea împăcată că, în sezonul centenar, Rapidul nu a reușit nicio performanta, ratând Cupa României și îndepărtându-se chiar si de Conference League, Cristian Săpunaru vine cu o declaratie care ne aruncă în ceață.

„Sper să fie bine la anul, în anul centenarului, că atunci facem o sută de ani, nu acum. Toată lumea a discutat de anul centenarului. Ăsta e anul de 99 de ani, anul centenarului va începe pe 25 iunie 2023”, a declarat Cristian Săpunaru, potrivit Orange Sport. 

Declaratia căpitanului Rapidului a fost imediat contrazisă de Daniel Pancu.

Nu e, cum? Eu am câștigat un campionat în anul centenarului. Beșiktaș sărbătorea o sută de ani în 2003, pentru că e născută în 1903, iar în sezonul 2002-2003 a fost centenarul.

Cred că au greșit, nu știu la ce se refereau. Sunt foarte serioși, dar nu. Ăsta e centenarul, cum. În eventualitatea în care Rapid câștigă campionatul în 2024, face 101 ani”, a spus Daniel Pancu, conform DigiSport.ro.

Tu ce părere ai? Cine are dreptate? Când ar trebui sărbătorit centenarul?

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Discutia asta despre Centenar devine…hilara…Teoretic Centenar inseamna implinirea a 100 de ani,fapt care se va petrece in iunie 2023…Sapunaru poate avea dreptate daca ne referim la ani fotbalistici…Campionatul acesta 2022-2023,se incheie la sfarsitul lui mai…Campionatul viitor 2023-2024,debuteaza odata cu inceperea pregatirii echipelor,perioada in care,se va sarbatori Centenarul…Deci ca an calendaristic sarbatorim Centenarul in 2023,ca sezon fotbalistic face parte din campionatul 2023-2024…hi-hi-hi! Important este ca Centenarul ne arata ca RAPID are 100 de ani de istorie,lucru invidiat de multi,inclusiv Gica Popescu care a facut o referire rautacioasa la acesta…RAPID are 100 de ani de istorie si este cel mai important brand,daca ne referim la intreaga perioada,pentru ca a avut de la infiintare suporteri in toata tara…100 de ani de istorie sunt importanti si pentru ca,cele mai importante branduri,ca performanta,ale acestei perioade,infiintate dupa model sovietic si care s-au infruptat mereu din dulceata puterii,este posibil sa nu implineasca vreodata 100 de ani,daca vor fi lipsite de suportul din umbra!Hai RAPID!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.