Gândurile lui Leasă

Armata nu da doi bani ruginiti pe echipa de fotbal Steaua

Nu discut despre schimbarea legii. Trăim în democratie și modificarea unei legi este mereu benefică, atâta timp cât aleșii noștri consideră acest lucru important pentru binele țării.

In speța CSA Steaua am doar intrebare. O simplă întrebare. Am s-o adresez in loc de concluzie la finalul articolului, așa că te rog să ramai până la final și să citești in continuare ⬇️

Potrivit datelor furnizate de ultimul sondaj national, 66,3% dintre români au încredere multă sau foarte multă în Biserică, 61,4% în Armată, 60,2% au încredere în Academia Română, 48,3% în Poliţie, iar 43,3% au încredere în Primăria din localitatea unde locuiesc.

61,4% din români au încredere în Armată!

Pe locul doi, după Biserică. 

Nu vă întreb motivul pentru care Biserica nu își face echipa de fotbal. Ar trebui sa fie clar pentru toată lumea că răspunsul e că BOR nu vede niciun lucru bun în asta.

Daca ar vedea, am avea cu siguranță o echipă aparținând de BOR. Se îndoiește cineva că BOR nu are puterea necesară de a susține o echipă de fotbal?! Nu! In niciun caz.

Cât despre Brava Armată Română, pe locul doi în sondajul încrederii Poporului Român, vă îndoiți măcar o secundă că dacă și-ar fi dorit echipă de fotbal in Liga 1, acest lucru nu s-ar fi întâmplat în secunda doi? 

Tot ce se întâmplă în acest moment e praf in ochi. CSA Steaua nu va promova în Liga 1 dintr-un singur motiv: ARMATA NU VREA ASTA! Armata nu vede, la fel ca Biserica, niciun lucru bun. 

CUM AR PUTEA SA VADA CEVA BUN, CAND TOTI CEI CARE SUSTIN CSA STEAUA SUNT SI PUTINI SI…(Mă abțin).

Iar acum, la final, iată și întrebarea pe care ți-am promis-o:

Daca Armata și-ar fi dorit echipa in Liga 1, nu ar fi reușit să facă asta până acum?!

Dacă răspunsul ar fi altul decât: „ARMATA NU DA DOI BANI PE ECHIPA STEAUA”, mie unul, mi-ar fi, paradoxal, frica să trăiesc în ROMÂNIA. 

Ție nu?! 

Dragoș Leasă 

1923.ro

PS: M-aș bucura enorm să văd în Liga 1 și pe CSA Steaua și pe Dinamo. Cu atât mai mult ar vedea toată România cine e Rapidul cu adevărat!

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.