Adrian MutuGica HagiHoratiu MoldovanRapid

Adrian Mutu își laudă echipa: „Este victoria lor!’

Adrian Mutu și-a lăudat jucătorii după derby-ul cu FCSB, dar recunoaște că Rapid a suferit în meciul pe care l-a câștigat la limită în Giulești, scor 1-0,

„O victorie de moral! La fiecare meci cer o agresivitate pozitivă. Pe Arena Națională am intrat noi pe vârfuri, acum s-a inversat. A fost o presiune poate artificial creată. Am fost inspirat cu Funsho, a făcut un meci mare. A muncit foarte mult, nu a fost doar acea pasă de gol. Am suferit în repriza a doua, dar aș vrea să felicit băieții pentru atitudine. Au muncit până în ultima secundă și nu s-au dat bătuți. Toți băieții merită felicitați, este victoria lor. În fotbal, doar meciul următor contează. Nu există niciun moment de răgaz și trebuie să stai tot timpul concentrat”, a afirmat Adrian Mutu.

Moldovan face un sezon extraordinar, dar în general face un super campionat. Nu mă interesează Farul și Hagi, nu asta contează. Noi ne vedem de drumul nostru și o să vedem unde ajungem” – Adrian Mutu, antrenor Rapid

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Un meci în care au luptat cumn au putut.Atacul a fost slab ca deobicei,Duganzici a greșit mult,Ioniță în nota lui adică șters,ceea ce n-am înțeles de ce nu l-a schimbat cu Ogenda,iar pe Duganzici cu Lukassen.Una peste alta au avut noroc și au câștigat.Bun Fusho Bamboye,dar se vede că nici el nu rezistă mai mult de 60 minute,slab cu pregătirea.

  2. Felicitari! Victoria e una norocoasa dar atitudinea din teren a fost una diferita fata de cea din alte meciuri. Ce ma nemultumeste e ca si in acest meci am comis o eroare impardonabila. Daca la intrarea riscanta a lui Onea in treimea adversa arbitrul dadea cartonas rosu, era perfect acoperit de regulament. Iar daca socotim si ratarile mari ale FCSB din repriza a 2-a putem recunoaste ca un egal ar fi fost echitabil. Dar asta nu scade cu nimic din meritele jucatorilor nostri care s-au luptat exemplar pentru a castiga acest meci. 2 puncte din cele 3 le-am obtinut datorita lui Moldovan. Eu sunt optimist si sper ca sa obtinem 10 puncte in cele 5 etape care au mai ramas.
    Nadajduiesc ca dupa aceasta victorie de moral spiritele infierbantate ale celor care vor inclusiv plecarea investitorilor se vor calma.
    HAI RAPID!

  3. Nu e victoria “lor“. E victoria lui Moldovan. În rest n-am văzut nicio ameliorare. Suntem la nivelul din meciul cu Farul, cel mult.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.