Horatiu MoldovanRapid

Viorel Moldovan, critici dure la adresa unui jucător de la Rapid: „A intrat în dorul lelii! Bine că nu și-a rupt piciorul!”

Viorel Moldovan şi Basarab Panduru l-au făcut praf pe Alex Ioniță, nu doar pentru execuţia sa ratată, ci şi pentru declinul său din ultima perioadă şi, mai ales, pentru atitudinea arătată atunci când a intrat pe teren împotriva CFR-ului, scrie orangesport.ro.

Moldovan a sugerat că jucătorul a ajuns să prindă doar câteva minute pe final e meci chiar pentru că a pierdut încrederea lui Adi Mutu, după o serie de prestaţii mai modeste.

Ioniţă făcut praf după remiza cu CFR

Panduru: Ce face Ioniţă? Aia e…

Moldovan: Ioniţă, în loc să pun piciorul de sprijin stângul şi să dea cu dreptul acolo, vrea să îşi deschidă, să dea cu stângul, dar… bine că nu şi-a rupt piciorul!

Panduru: Poate să oprească mingea, să facă ce vrea.

Moldovan: Acolo e greu să dai cu piciorul stâng, e complicat ce a vrut să facă. Dai cu dreptul acolo. A deschis prea mult şi a luftat.

Panduru: E Braun acolo, nu? Dacă Braun vine pe tine, pasezi în cealaltă parte.

Moldovan: Atenţie! Când a intrat, a intrat cu o atitudine… <<ce face, mă bagă şi pe mine două minute, ok, în două minute, ce să fac?>>. Uite, Ioniţă, că puteai să faci multe în două minute.

Panduru: Să nu stai pe bancă meciul viitor.

Moldovan: Puteai să fii eroul echipei, ca echipa ta să câştige trei puncte. Intr în dorul lelii, sictirit, <<două minute, ce să fac?>>.

Panduru: Că intră în dorul lelii… de ce intră în minutul ăla? De ce intră în prelungiri Ioniţă, de care vorbeam acum trei luni… era la un pas de echipa naţională, nu? De ce intri în minutul 90+3?

Moldovan: Pentru că şi-a pierdut antrenorul încrederea în el, a jucat, a avut şanse şi nu le-a folosit. Nu le-a folosit cum trebuie.

Foto: fcrapid.ro

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. E cam ciudat,a intrat foarte bine în niște meciuri,dar are perioade că îți vine să-l bați.

  2. Îmi pare foarte rău de Alex, dar nu poate mai mult. Rămâne cu un sezon bun la Astra și atât. Aerul Giuleștiului singur nu te face din iepuraș zmeu. Rapid va trebui să caute pe altcineva.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.