Gica HagiGică PopescuRapidVictor Angelescu

Victor Angelescu ii ataca pe Hagi si Gica Popescu! Vezi aici ce a declarat co-actionarul Rapidului

„În 29 de etape n-au existat greșeli de arbitraj împotriva Farului!”, este concluzia la care a ajuns Victor Angelescu.

Mai mult, conducătorul din Giulești susține că s-au făcut o mulțime de greșeli din cauza VAR-ului.

„Nu suntem o echipă ajutată de arbitri. Am văzut că Gică Popescu și cei de la Farul erau supărați ieri, dar ei trebuie să fie cei mai mulțumiți, pentru că în 29 de etape nu au existat greșeli de arbitraj împotriva Farului. VAR-ul funcționează perfect pentru Farul.

Dacă toată lumea ar avea arbitrajele Farului, am avea arbitraje de Champions League. E pur și simplu un război psihologic că intrăm în play-off. Eu aș putea să spun, dar nu am cum să spun, pentru că nu cred, dar așa puteam să spun și eu că Farul nu a fost dezavantajată pentru că Gică Hagi și Gică Popescu au avut ieșiri la televizor.

Avem un VAR second-hand, avem un offside tras ciudat, cum am mai văzut pe reluări. Noi nu am mai jucat la fel de bine ca la început, dar sunt foarte mulțumit de parcursul Rapidului”, a declarat Victor Angelescu, potrivit digisport.ro.

Farul este lider în Liga 1, înaintea meciului cu Rapid. Giuleștenii se află la 7 puncte în spatele „marinarilor”, cu o singură etapă rămasă din sezonul regular.

În tur, Rapid și Farul au încheiat la egalitate, scor 1-1. Denis Alibec și Cristi Săpunaru au marcat cele două goluri în meciul din Giulești.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Nu ne-au tras-o mititeii (din nou și din nou și din nou) nici Sibiul din cauza arbitrajelor. Echipa nu e bine antrenată, asta e. Plus că transferuri ca Ongenda sau Bamgboye nu aduc niciun câștig de calitate. Exotici băieții, simpatici, dar cam atât.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.