RapidVictor Angelescu

Victor Angelescu e dezamagit dupa egalul cu CFR: „Ei și-au dat cu stângul în dreptul și ne-au dat gol, iar noi am ratat de două ori cu poarta goală.”

Dezamăgirea în tabăra giuleștenilor a fost foarte mare după egalul de la Cluj, pentru că o victorie ar fi însemnat o implicare cu șanse reale în lupta la titlu. A spus-o și Victor Angelescu, unul dintre patronii clubului din Giulești la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„Am fost echipa mai bună, dar tot doar un punct avem. Partida a fost frumoasă, din ce m-am uitat toate meciurile din play-off sunt de o calitate foarte bună. Meciul nostru normal că mi-a plăcut, dar vă dați seama că sunt extrem de dezamăgit că nu am câștigat, pentru că am jucat unul dintre cele mai bune meciuri.

În loc de trei puncte, avem doar unul… De acum suntem în play-off și contează foarte mult rezultatul, mă bucur că am jucat bine, dar nu mai sunt multe etape și era foarte important dacă reușeam să câștigăm aceste trei puncte. Am fost consternat la ambele ratări, ale lui Ioniță și Costache. Am fost foarte supărat, mai rar să ratezi în asemenea situații”, a spus Victor Angelescu, conform fanatik.ro.

„Jocul echipei e unul dintre punctele bune. Cred că am făcut cel mai bun meci din deplasare, iar jocul echipei în general mi-a plăcut foarte mult. Am ținut și de minge, am avut și posesie, foarte multe ocazii pe lângă cele foarte mari ale lui Costache și Ioniță… A scos Scuffet de vreo trei ori, deci mi-a plăcut. Ne-am creat ocazii…

Ce pot să mai spun? Ei și-au dat cu stângul în dreptul și ne-au dat gol, iar noi am ratat de două ori cu poarta goală. Nedrept sau nu, rămâne rezultatul.

Nu știu ce ne lipsește. Mai ales într-un meci ca acesta, cred că a fost vorba de ghinion. Știu eu de ce am avut atâtea ocazii și nu am reușit să câștigăm? Nu cred că e lipsă de concentrare sau de valoare, nu am fost pus în asemenea situații ca să pot să-mi dau cu părerea ce ne lipsește exact.

Costache… Sunt convins că a fost afectat de ratare, noi suntem alături de toți jucătorii, inclusiv de el. Trece printr-o perioadă mai grea pentru că nu are gol marcat de mai multe etape și își dorea foarte mult. Probabil și din cauza asta a ratat. În momentul în care îți dorești atât de mult, probabil că nu îți iese. Ce putem să facem noi? E el cu el acolo…

Același lucru și despre Ioniță. Nu știu cum asemenea jucători au putut să rateze acele ocazii sau măcar să nu dea pe poartă din fazele alea. Dar se întâmplă, ăsta e fotbalul, probabil că de aceea e și așa frumos”, a mai declarat Victor Angelescu, conform sursei citate.

 

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Trebuie sa recunoaștem, personal o fac în prezent. Calificarea în play-off anul acesta este o mare realizare. Pentru anul următor dacă într-adevăr se dorește titlul, neapărat este nevoie de sânge proaspăt. Transferurile trebuie făcute imediat, altfel pățim ca și acum, am făcut doua transferuri în iarna care sa ne ajute „imediat”, se vede ce imediat ne ajuta. Altfel un joc destul de bun cu CFR, trebuie sa recunoaștem pe fondul unui joc foarte slab al gazdelor. Se putea și mai bine daca Mutu schimba mai repede în meci, aceasta este părere mea.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.