Danut LupuDiverseGica HagiNaționala de Fotbal a României

”Știi de ce mă face pe mine lumea bețiv?” Dănuț Lupu a spus lucrurilor pe nume

Fostul internațional Dănuț Lupu (55 de ani) a fost în centrul atenției în ultimele zile după ce a lansat mai multe ”săgeți” la adresa lui Gică Hagi (58 de ani), despre care a spus, printre altele, că făcea selecția la naționala României în perioada în care era jucător.

Dănuț Lupu: ”Arătați-mi unul care m-a văzut vreodată beat”

Lupu, care a îmbrăcat tricoul echipei naționale a României de 14 ori, a vorbit despre faptul că mulți oameni îl acuză că ar avea probleme cu băutura. Actualul team-manager al echipei CS Dinamo, din Liga a 3-a, a explicat de la ce a pornit totul.

Să-ți spun ceva! Dacă facem lotul bețivilor dintre fotbaliști, nu prind primele 200 de locuri. Am spus de multe ori, arătați-mi unul care m-a văzut vreodată beat. Știi de ce mă face pe mine lumea bețiv? Mă duceam la restaurant și-mi luam o sticlă de whiskey, îmi puneam un deget, restul gheață și suc, toată lumea zicea `cât bea ăla`.

Trebuia să mă ascund? Mă respectam, voiai să mă duc la gară să mă îmbăt într-o dugheană? Repet, am atâția colegi. Întrebați-i dacă m-a văzut unul beat, să nu știu să merg. Care bețiv? Ți-am spus, nu prind lotul de 200”, a spus Lupu, la podcast-ul ”Tare de tot, cu Viorel Grigoroiu”.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.